Arama

Cemil Erdem Elazığ Emniyet Müdürü İşlek’i Makamında Ziyaret Etti

9 yıl önce

Elazığ Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Cemil Erdem ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ il Emniyet Müdürü Nihat İşlek’i makamında ziyaret etti.

Cemil Erdem Elazığ Emniyet Müdürü İşlek’i Makamında Ziyaret Etti
ad image
ad image

Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Elazığ Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Cemil Erdem, göreve geldiği günden beri samimi çalışmalarından dolayı il Emniyet müdürü Nihat İşlek’i tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

 

Cemil Erdem, “Terörün girmediği iller arasında olan Elazığ, huzur ve güven adasıdır. Yalnızca yatırımlarda zayıf kalıyoruz. Niteliksiz göç alıyoruz ve bunun önüne geçmemiz lazım. Elazığ’a hizmet gelirse, kalkınan bir il olursa, doğunun en iyi ve yaşanabilir şehirleri arasında olacaktır diye düşünüyorum. Şehir merkezinde asayiş olaylarının artmaması için ana arterlerde devriyelerin artırılması gerekir. Özellikle okul önlerinde uyuşturucu ve kaçak sigara satışlarına engel olunmalıdır. Caferlerde ve çay ocaklarında sigara içilmesinin önüne geçilmelidir. Bu ülke hepimizin ülkesidir. Ülkemiz ve halkımız bizden hizmet bekliyor” diye konuştu.

 

Elazığ Emniyet müdürü Nihat İşlek ise Elazığ’da çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, şehrin huzur adası olmasında sivil toplum örgütlerinin ve vatandaşların katkısının çok büyük olduğunu söyledi. İşlek, ”Şehrin kalkınmasında da huzur ve güvenlikte de önemli olan destektir. Şehirde yaşayan herkes bu desteği verirse sorun kalmaz. Şehrin güvenliği ne kadar iyi olursa şehir kalkınır. Dikkat ederseniz, Türkiye bir yerlere geldiğinde; birileri ülkemizi karıştırmaya çalışıyor. Şehrimizde özellikle okul önlerinde ve benzeri yerlerde uyuşturucu ile mücadele konusunda oluşturduğumuz narkotimlerle mücadelemiz daha ağırlıklı geçecek. Uyuşturucu ve kaçak sigara konusunda gelecek her türlü ihbar ve yardımı değerlendirmeye hazırız. “ ifadelerini kullandı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image