Arama

Elazığ Ak Adaylara Baskil’de Coşkulu Karşılama

8 yıl önce

Ak Parti Elazığ Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında düzenlenen ilçe mitingine katılmak üzere gittikleri Baskil’de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Elazığ Ak Adaylara Baskil’de Coşkulu Karşılama
ad image
ad image

Esnaf ziyaretleri yaparak sorunları dinleyen Ak Parti adayları, daha sonra düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti.

 

Ak Parti İl Başkanı Nusret Çoban, önceki gün Keban’da yapılan mitingdeki coşku ve heyecanın bugün Baskil’de yaşandığına dikkat çekerek, vatandaşların teveccühünün her geçen gün arttığını ifade etti.

 

Ak Parti Elazığ Milletvekili ve Milletvekili Adayı Av. Şuay Alpay da vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Ak Parti’nin 13 yıllık iktidarı döneminde Elazığ’da önemli projeleri hayata geçirdiğini belirterek, istikrarın sürmesi ve hizmetlerin devam etmesi için seçimlerden yeniden zaferle çıkacaklarına inandığını vurguladı.

 

Baskil halkının kurulduğu günden itibaren Ak Parti’ye desteğini artarak devam ettirdiğini belirten Ak Parti Milletvekili Adayı Metin Bulut da, 7 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı. 7 Haziran seçimlerinde Ak Parti’nin Elazığ’da 4, Türkiye’de 400 milletvekili çıkaracağını kaydeden Bulut, Ak Parti’ye olan teveccühün her geçen gün arttığını, bu ilgi ve alakanın sandığa da yansıyacağını aktardı.

 

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Serpil Bulut da Baskil halkına gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederek, bu ilgi ve teveccühün 7 Haziran’da da süreceğini vurguladı. Ak Parti iktidarı döneminde Türkiye’de başörtüsü başta olmak üzere önemli sorunları çözüme kavuşturduğunun altını çizen Bulut, Türkiye’nin gelişiminin ve kalkınmasının 7 Haziran’dan sonra da devam edeceğini kaydetti.

 

Baskil halkının aday gösterildikten sonra kendisine yoğun ilgi ve alaka gösterdiğini vurgulayan Ak Parti Milletvekili Adayı Ömer Serdar da, birlik ve beraberlik içerisinde Elazığ’ın ve ilçelerinin kalkınması için çalışacaklarının altını çizdi. Tüm adayların el birliği içerisinde çalıştığının, seçimlerin ardından da bu birlikteliğin devam edeceğini vurgulayan Serdar, Baskil’in yeni dönemde hizmet almaya devam edeceğini ifade etti. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image