Arama

Elazığ Ak Parti 14 Yaşında

8 yıl önce

Ak Parti İl Başkanı Nusret Çoban, Ak Parti’nin kuruluşunun 14. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Elazığ Ak Parti 14 Yaşında
ad image
ad image

Ak Parti İl Başkanı Nusret Çoban mesajında, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan Ak Parti’nin Türk demokrasi tarihinin dönüm noktalarından biri olduğuna dikkat çekti.

 

Çoban mesajında şu ifadelere yer verdi: “14 yıl önce Türkiye’mizin hemen hemen her alanda yaşadığı temel sorunları geride bırakma kararlılığı ile kurulan AK Parti, bu süreçte; demokratikleşme, hukuk devleti ilkesinin pekişmesi, büyüme, sivilleşme ve özgürlükler anlamında ciddi reformlara imza atmıştır. İnsan odaklı hizmet anlayışı içerisinde ülkemizin bayındırlık hizmetleri ile tanışması, yeni bir belediyecilik anlayışının getirilmesi, kent dokusunun düzeltilmesi, bireylerin barınma ihtiyaçlarının giderilmesi gibi hizmetler ifa edildi. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun önderliğinde siyasi hayatına devam eden Partimiz, ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin partisi olarak kurulduğundan bugüne kadar, hizmet siyasetinin adresi olmuş, gönüllerde taht kurmuştur. Hizmette ve başarıda sınır tanımayan bir anlayış içerisinde ak kadrolarıyla ülkemizi aydınlık yarınlara taşıyan,  başarıdan başarıya koşan partimizin tüm değerli mensuplarını kutluyor, bu duygu ve düşüncelerle, partimizin 14. kuruluş yılının ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum”  

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image