Arama

İHH İnsani Yardım Derneğinden Yaz Okulu Etkinliği

8 yıl önce

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen yaz okulunda eğitim alan çocuklar gerçekleştirilen bir programla yeteneklerini sergilediler.

İHH İnsani Yardım Derneğinden Yaz Okulu Etkinliği
ad image
ad image

Öğretmenevinde gerçekleştirilen programda bir değerlendirme yapan İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesinden Erdal Altunbaş, yaz okulu programının düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Altunbaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Çocuklarımızın yaz aylarında vakitlerini en iyi şekilde değerlendirebilmesi için böylesine bir çalışmaya ihtiyaç hâsıl olduğu talepleri üzerine bu yaz okulunu düzenledik. Yaz okulunda çocuklarımıza başta Kuran dersi olmak üzere siyer ve ilmihal dersi gibi derslerin yanında sportif etkinliklere de yer verdik. İnşallah gelecek yıllarda bu organizasyonları daha da geliştirerek devam ettireceğiz”. 

 

Programda daha sonra yaz okulunda eğitim alan çocukların çeşitli etkinlikleri ve ilahi konserleri yer aldı.

 

Programın sonunda İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesinden Erdal Altunbaş tarafından Genç İHH Temsilcisi Yasin Bakır’a bir plaket verildi.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image