Arama

Elazığ Ak Parti Milletvelili Aday Adayı Av. İbrahim Gök'ten Sağlık Çalışanlarına Ziyaret

9 yıl önce

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı, Ak Parti Milletvelili Aday Adayı Av. İbrahim GÖK, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Elazığ Hastanelerinde sağlık çalışanlarını akşam geç saatlerde ziyaret ederek karanfil takdim etti.

Elazığ Ak Parti Milletvelili Aday Adayı Av. İbrahim Gök'ten Sağlık Çalışanlarına Ziyaret
ad image
ad image

Ziyaretiyle ilgili gazetemize yaptığı açıklamasında; gerek hasta yakınları ve özelllikle refakatçileri  ile sağlık çalışanlarının en yalnız oldukları, mesuliyetlerinin en yoğun olduğu akşam ve gece saatlerinde yaptıkları hizmetin farkında olunduğu mesajı ile özellikle son günlerde ulusal medyaya yansıyan, sağlık çalışanlarının mağduriyetlerinin de kırgınlık ve kırılganlıklarının giderilmesine katkı sağlama kararlığımızı paylaşmak, hasta ve yakınlarına gösterdikleri özverili gayretlerini takdir ve tebrik etmek, ihtiyaçlarını çözüm merkezinde muhataplarına taşıyan köprü olmak amacıyla akşam/gece denebilecek bir saatte kendilerini ziyaret etmek istedik.

                        

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı, Ak Parti Milletvelili Aday Adayı olan Av. İbrahim GÖK, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle yaptığı ziyaret sağlık çalışanları nezdinde son derece olumlu yankı buldu. Yaşanan memnuniyet karelere yanısrken, özellikle çocukacil bölümünün yoğunluğu, hissesilen ihtiyaçlarla ilgili Elazizin öncelikli olarak nodern bir “Çocuk Hastanesi” ihtiyacına dikkat çekti. Bu ihityacın karşılanmasının takipçileri olacaklarını, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramlarını tebrik  ederken, yaşadıkları mağduriyetlere rağmen, bu psikolojilerin  hasta ve yakınlarana yansıtmadan  müşfik tavır ve davranışlarıyla mesleki hassasiyetleriyle vazifelerini ifa eden sağlık çalışanlarına müşekkir olduklarını ifade etti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image