Arama

Elazığ CHP Adayları, Karayolları ve Dsi Bölge Müdürlüklerini Ziyaret Etti

8 yıl önce

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu ve Yaşar Karabulut, İl Başkanı Ünsal Karatepe, il ve merkez ilçe teşkilatı ile birlikte DSİ 9. Bölge Müdürlüğü ile Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü ve personelini ziyaret ettiler.

Elazığ CHP Adayları, Karayolları ve Dsi Bölge Müdürlüklerini Ziyaret Etti
ad image
ad image

Samimi ve sıcak ilgiyle karşılanan CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu ve Yaşar Karabulut; görevleri başında ziyaret ettikleri personellerle tek tek tokalaşarak sorunlarını dinlediler. CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu ve Yaşar Karabulut, Karayolları ve DSİ Bölge Müdürlükleri’nde çalışan personele kolaylıklar ve başarılar dilediler.

 

Ziyaret sonrası bir değerlendirme yapan CHP Elazığ 1’nci Sıra Milletvekili Adayı Feyzi Septioğlu; “Devlet Su İşleri ve Karayolları Bölge Müdürlüklerini ziyaret ettik. Kamuoyunun sıcak ilgisini gördük. Buralarda çalışan arkadaşların sorunlarını dinledik. İleride Cenab-ı Hak nasip ederse bu arkadaşlarımızın sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız ve bu sorunların takipçisi olacağız.” şeklinde konuştu.

 

CHP Elazığ 2’nci Sıra Milletvekili Adayı Yaşar Karabulut ise; “Bugün Karayolları ve DSİ Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ettik. Personelle hasbihal ederek sorunlarını dinlemiş olduk. Tabi bu kamudaki taşeron işçiliğinin ve bu hukuksuzluk adaletsizlik olaylarının özellikle de son dönemin taşeron işçiliğinin modern kölelik olduğunu biliyoruz. Tabi onların da bu faaliyetleriyle ilgili hukuk ve adalet içerisinde konunun çözüleceğini görüşmüş olduk.” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image