Arama

Yavuz Temizer, Beceriksizleri Siyasetin Hurdalığına Göndereceğiz

8 yıl önce

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Yavuz TEMİZER seçim çalışmalarına Şeker Fabrikası çalışanlarını ve Keban esnafını ziyaret ederek devam etti.

Yavuz Temizer, Beceriksizleri Siyasetin Hurdalığına Göndereceğiz
ad image
ad image

Şeker Fabrikasının kapatılmasına müsaade etmeyeceklerini söyledi. Elazığ’a yapacakları sulama yatırımlarıyla, fabrikanın ihtiyaç duyduğu pancarı Elazığ çiftçisinin üretmesini sağlayacaklarını belirtilen Yavuz Temizer, başka illerde fabrikalar modernize edilirken Elazığ’daki fabrikaların kapatıldığını söyledi.   

                     

Keban ziyaretiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Yavuz Temizer, “Her ilçemizin kaderi aynı. Hepsi sahipsiz bırakılmış. Keban’ın sokaklarında kimsenin kalmamış. Şehri bu hale getirenlerden kurtulacağız. Şafak 25… “Her nevi hurda alınır” tabelası vardı bir dükkanın camında. Biz de bu beceriksizleri, Elazığ’ı bu hale getirenleri siyasetin hurdalığına göndereceğiz 7 haziranda. Yapacak çok işimiz var. Bizim iktidarımızda Elazığ’ın kayıp yıllarını telafi edeceğiz. Elazığ’ımızı bu geri bırakılmışlıktan kurtaracağız.”   şeklinde konuştu. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image