Arama

Elazığ CHP’den Ağın’da Coşkulu ve Alkışlı Miting

8 yıl önce

Seçim çalışmalarına devam eden CHP Elazığ Milletvekili Adayı Yaşar Karabulut; CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe ve il teşkilatı; Ağın ilçesinde coşkulu ve alkışlı bir mitingle Ağınlılarla buluştu.

Elazığ CHP’den Ağın’da Coşkulu ve Alkışlı Miting
ad image
ad image

Ağın Feribot İskelesi’nde Ağın İlçe Teşkilatı tarafından alkışlarla karşılanan CHP Elazığ Milletvekili Adayı Yaşar Karabulut; CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe ve il teşkilatı; feribotla geçtikleri Ağın’da 100 araçlık konvoyla Ağın ilçesinde tur attılar.

 

Sevgi seliyle karşılanan CHP Elazığ Milletvekili Adayı Yaşar Karabulut; CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe ve il teşkilatı; Ağın Kaymakamı ve Ağın Belediye Başkanı’nı makamında ziyaret ettikten sonra Ağın Belediye Meydanı’nda coşkulu ve alkışlı bir mitingle Ağınlılarla buluştu.

 

“HÜKÜMETLER GEÇİCİDİR, AKP DÖNEMİ KAPANDI”

 

AKP hükümetini protesto alkışlarının yükseldiği miting alanında yaklaşık 500 kişiye seslenen CHP Elazığ Milletvekili Adayı Yaşar Karabulut; “Ağın’da köprü yapmaya başladılar ama 15 yıla yaklaştı. Baktılar ki gidiciler. Hiç değilse giderken köprüyü nihayet bitirmiş olacaklar. Teşekkür ediyoruz onlara. Sizleri AKP’yi yani adında adalet olan partinin gidişini alkışlayarak göndermeye davet ediyorum. Devleti kendileri için kullandılar. Devlet bakidir ama hükümetler geçicidir. Bunların da dönemi kapanıyor. Teşekkür ediyorum alkışlarınıza. Hükümetler milletinin halkının yaşamını kolaylaştıracak. Onlar yapamadılar ama biz kolaylaştırmayı vaad ediyoruz. Genel Başkanımız ilk 100 gün ve bir yılda yapacaklarını açıklayarak seçim meydanlarında bizlerin daha rahat olmamızı sağladı. Biz buradan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na da bir kez daha teşekkür ediyoruz. Diğer ilçelerde de söylediğim gibi köylümüzün iki koyununu dört koyun, iki ineğini dört inek yapma davasındayız. Pazarcı esnafımız gelirini arttırmanın davasındayız. Çiftçinin, yaşlının, emeklinin, işçinin gelir düzeyini arttırarak yüzlerini güldüreceğiz." dedi.

 

“KARATEPE; HÜKÜMETİ VE CUMHURBAŞKANI’NI TOPA TUTTU”

 

AKP’yi eleştirileriyle topa tutan CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe ise; “Cumhuriyet Halk Partisi Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde bu zalim düzene, bu tiran düzene, bu hırsız düzene dur demek için seçim meydanlarına çıktı. Şunu bilelim; hiçbir ülkede ister İslam ülkesi olsun ister Hıristiyan ülkesi olsun din adı uğrunda ‘ben dindarım’ diye bir ülkeyi yiyip bitiren, bir ülkede hırsızlık yapan, bir ülkede talan yapan hiçbir iktidar görülmedi ama bu iktidarı AKP’de gördük. AKP Adalet ve Kalkınma Partisi diye açılımı var; biz bunların kalkınmasını gördük ama biz bunların adaletini görmedik. Bunlar adaletsiz bir parti, bunların bu ülkeyi yiyip bitiren bir parti.” diye konuştu.  

 

“EYY CUMHURBAŞBAKANI: HADDİNİ BİLECEKSİN!”

 

Konuşması sık sık alkışlar ve ‘Başbakan Kemal’ sloganlarıyla kesilen CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüklenerek şunları söyledi:

 

 “Sevgili Ağınlılar. Abbas yolcu. Abbas yolcu ama Abbas’ın nereye gideceği belli değil. Çünkü bunlar bu insanlara çok zulüm ettiler. Çok kötü ithamlarla insanları cezaevlerinde çürütüp öldürdüler. Abbas’ın gidecek yeri kalmadı. Garibanım bir noter Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı noter garibanı çünkü noterlik görevi yapıyor. Sarayda oturan zat, kendisini padişah zanneden zat emir veriyor, garibanım noter de bunları uygulamaya kalkıyor. Noterin bilgi birikimi yok ki bunları yapsın, adam sesini çıkaramıyor. Elazığ’a geliyor miting yapıyor. Miting alanına kimseyi dolduramıyor. Saraydaki zat ağzını açıp gözünü yumuyor, notere fırça atıyor. Bu Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanıdır. Eyy Cumhurbaşbakanı; biz buradan sana sesleniyoruz. Haddini bileceksin. Sarayda oturdun diye kimse sana bu yetkiyi vermedi. Anayasa kuralları içerisinde haddini bileceksin, Cumhurbaşkanlığı görevini yapacaksın. Türkiye Cumhuriyeti’nde şu anda bir Başbakan var. Siz o Başbakanlık makamını Başbakanlıktan çıkarıp Çankaya Köşkü’ne taşımakla onun gururunu, onun itibarını arttıramazsın. Siz kendisine noterlik görevi vermişsiniz. Başbakan da bıktı zaten noterlikten. Bakın gidiyor mitinglerde yüz bulamıyor, arkasından abisini çağırıyor ‘Ey abim gel’ diyor meydanları dolduramadık. Abisi de iteliyor ama o devir bitti. Kimsenin Cumhurbaşbakanı’na itibarı da kalmadı, saygınlığı da kalmadı.”  

 

“HİÇ Mİ UTANMIYOR, HİÇ Mİ HALKTAN KORKMUYORSUN?”

 

AKP hükümetinin Türkiye’yi yiyip bitirdiğini örneklerle vurgulayan CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe; “Sevgili Ağınlılar. Elazığ’ın bir sürü sorunu var. Elazığ’ın sorunu Türkiye’nin sorunudur. Türkiye’de bunlar yargıyı bitirdiler. Türkiye’de bunlar emniyet dediler paralel dalgası çıkardılar, emniyetin hepsini talan edip hepsini yerinden yurdundan ettiler. Bunlar çıktılar askeriyeye dil uzattılar, sora utanmadan çıktılar dediler ki komplo yapıldı. Halk bunu unutmadı. Sen ülkendeki milli değerlerine saygı göstermezsen, yıl sonra önüne bir sandık gelir halk da gereğini yapar. Kardeşim sen siyasete başladığın zaman ey Cumhurbaşbakanı sana sesleniyoruz; ayakkabının altı delikti siyasete başladın. Sen şu anda gemilerinle İsrail’e yardım gönderiyorsun. Hiç mi utanmıyorsun? Hiç mi bu halktan korkmuyorsun? Halka vaad ettiğiniz her şey yalan çıktı. Sıra sana da gelecek. Ben AKP’liyim, ben bir yer müdürüm, ben bir yerleri ele geçirmişim diyen herkesin hesabı sorulacak. Düzen gelecek. Yaşanabilir bir Türkiye olacak. Herkes hakkını alacak, particilik ortadan kalkacak. Biz bunların ağzından düşürmediği ‘halka hizmet hakka hizmet’i hırsızlıkla söylemiyoruz. Biz Sayın Genel Başkanımızı Türkiye Cumhuriyeti’nde Başbakan yapmak istiyoruz. Sarayda oturan zalimin de sarayını başına yıkacağız, tutup kulağından getireceğiz Çankaya Köşkü’nde adam gibi oturacak.” diyerek Ağınlılardan oy istedi.

 

Mitingin ardından esnaflar ve pazarcılarla tokalaşan CHP Elazığ Milletvekili Adayı Yaşar Karabulut, CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe ve il teşkilatı; daha sonra tek tek Öğrendik, Kurtuluş, Beyelması, Kaşpınar ve Dibekli köylerini ziyaret ederek, köylü ve çiftçilerin sorunlarını dinlediler. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image