Arama

Elazığ'lı Ak Aday Metin Bulut Gezilerine Devam Ediyor

8 yıl önce

Seçim çalışmaları kapsamında gezilerini sürdüren Ak Parti Milletvekili adayı Metin Bulut, merkeze bağlı köyleri gezerek destek istedi.

Elazığ'lı Ak Aday Metin Bulut Gezilerine Devam Ediyor
ad image
ad image

Yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını Sürdüren Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Milletvekili adayı Metin Bulut, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ’ın merkez köylerini ziyaret etti. Kuzova bölgesini ziyaret eden Bulut, Hıdırbaba, Çöteli, Alpağut, Üçağaç, Yukarı Çakmak, Kavakpınar, Poyraz, Pelte, Beşik, Cip, Şahinkaya ve Sarıçubuk köylerinde vatandaşlarla buluştu. Köylerde yoğun bir ilgiyle karşılanan Metin Bulut, köylerin sorunlarını dinleyerek bilgi aldı. Bulut; “Bugün 12 tane köyümüzü ziyaret ettik.

 

Vatandaşlarımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimi sunalarım. Bizler bütün milletin hizmetkarı olacağız. Köylerimiz hakkında bilgiler aldık. Sorunları dinledik. İnşallah milletimiz bize vekalet verdiği zaman zaten hizmet almakta olan köylerimiz daha iyi bir duruma gelecek. 13 yılda yapılan hizmetler ortada herkes görüyor ve biliyor. Bu hizmetlerin üzerine yeni hizmetlerimizi ekleyerek yolumuza devam edeceğiz. Elazığ’ın gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Gelişmemizin en büyük etkeni şehirdeki istihdam oranını yükseltmek olacaktır. Fakat gelişim zincirleme bir olaydır. Sadece istihdam bu konuda yeterli değildir. İstihdam oluştururken şehirdeki yeni sosyal yaşam alanlarının da devreye alınması gerekiyor.

İnşallah 8 Hazirandan sonra şehrimizin gelişip ve kalkına bilmesi için çalışacağız” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image