Arama

Elazığ Fırat Üniversitesinden Genç Elazığlılara Destek

9 yıl önce

Genç Elazığlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Kutbeddin DEMİRDAĞ’ı ziyaret etti.

Elazığ Fırat Üniversitesinden Genç Elazığlılara Destek
ad image
ad image

Genç Elazığlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ünal APAYDIN; Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Kutbeddin DEMİRDAĞ ‘a Genç Elazığlılar Derneği ve yeni oluşturmuş oldukları yönetim kurulu hakkında bilgiler verdi.

 

Genç Elazığlılar Derneğinin 2012 yılından beri ilimizde faaliyet gösteren Sosyal Kültürel ve Hibe Projeleri hazırladıklarını ifade eden APAYDIN bu il ve ülke için fedakarca çalışan gençleriz dedi.

 

Gençlik yapılanmalarının ve sivil toplum kuruluşlarının önemine değinen APAYDIN:İçinde yaşadığımız çağın ve coğrafyamızın sorunlarının çözümünde STK ların önemi büyüktür. Bu anlamda bizlerde gençleri sorun değil çözümün bir parçası olarak gördüğümüz için STK larda yer alıyor ve çalışıyoruz dedi.

 

Sözlerine devam eden APAYDIN: Sivil Toplum Kuruluşlarının etkin farkındalığını topluma hissettirmenin yolu, toplumun gereksinimlerine cevap vermekle eşdeğerdir dedi.

 

Dolayısıyla Sosyal Projelere ağırlık vererek, hak temelli ve insani gereksinimlerin önündeki engelleri kaldırmaya başladıkça topluluğumuzdaki Sivil Toplum bilinci ivme kazanacaktır diyerek 30 Mayıs 2015 tarihinde ‘’ Sivrice 2.Bisiklet Yarışması ve Yamaç Paraşütü Şenliği ‘’ için destek istedi.

 

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof .Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ziyaretlerinden ötürü Genç Elazığlılar Derneğine teşekkür ederek gençlerin Sivil Toplum Kuruluşlarında yer almalarının önemine değinerek STK lar toplumların sesi olduğunu söyledi.

 

DERMİRDAĞ; Üniversiteler, bilginin üretildiği ve geleceğimizin teminatı olan  gençlere ilk elden ulaştırıldığı kurumlardır dedi.

 

Sözlerine devam eden DEMİRDAĞ; Sivil Toplum Kuruluşları toplumların itici gücüdür. Eğitimden, Sanata  Yasal süreçlerden  birçok alana öncü STK’lar toplumu dönüştürecek  önemli bir potansiyel kaynağıdır.

 

Sivil Toplum Kuruluşlarında Genç ve nitelikli kadroların varlığı sosyal sorunların çözümü, hizmetlerin devamlılığı ve geleceğin inşası için son derece önemlidir

 

Sivil Toplum Örgütleri aynı zamanda  STK lar Üyelerinin kişisel gelişimine ve sorumluluk duygularının gelişimine katkı sağladığından sizlerde olmanız gerek yerdesiniz .Bu tür kurumlar da eğitim - öğretim yeridir. İçinde bulunduğunuz sürece sürekli öğrenirsiniz.

 

Ülkemizin gelişmesi ve büyümesi için attığımız her adımda sizlerin de yanımızda olması temennisiyle, Üniversitemizin kapılarını size sonuna kadar açıktır. 2012 yılında kurulan bir Sivil Toplum Kuruluşu olmanıza rağmen çok önemli çalışmalara imza atmış bulunuyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum. 30 Mayıs 2015 tarihinde Sivrice 2.Bisiklet yarışması ve Yamaç Paraşütü Şenliğine destek olacaklarını ifade ederek sözlerini noktaladı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image