Arama

Elazığ İl Özel İdarede Bayramlaşma Töreni Yapıldı

8 yıl önce

Elazığ İl Özel İdaresi Sosyal Tesislerinde yapılan Ramazan Bayramı törenine, Genel Sekreter Nazif BİLGİNOĞLU, Genel Sekreter Yardımcısı Cemil YATKIN, Şube Müdürleri, Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Vahdettin ERTEN, Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Genel Sekreteri Mustafa ALBAYRAK, Teşkilat Sekreteri Atilla YAVUZ ve çalışanlar katıldılar.

Elazığ İl Özel İdarede Bayramlaşma Töreni Yapıldı
ad image
ad image

Yapılan törende bir konuşma yapan Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Vahdettin ERTEN, Birlik, beraberlik ve huzur içerisinde çalışma ortamını kendilerine sağladığı için başta Genel Sekreter Nazif BİLGİNOĞLU ile ilgili tüm Şube Müdürlerine teşekkür ederek tüm çalışanların bayramını kutladı.

 

Genel Sekreter Nazif BİLGİNOĞLU ise yapmış olduğu konuşmada;

 

“ Değerli yönetici arkadaşlarım, değerli sendika başkanım ve yönetim kurulu üyeleri ve değerli mesai çalışma arkadaşlarımın geçmiş ramazan bayramını tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’ tan sevdikleriniz ve yakınlarınızla hayırlı ve nice bayramlar geçirmenizi niyaz ediyorum.

 

Kurumumuzdaki birlik ve beraberliğin ön planda olması beni son derece memnun etmektedir. Bizlerde hakkaniyet adına çalışanlarımızın daima yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

 

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaktan çok mutlu ve huzurluyuz. İnşallah her zaman böyle devam etmesini Cenab-ı Allah’ tan diliyorum.

 

İl Özel İdaremizin çalışmaları tüm kamuoyu tarafından takdir edimliktedir. Bu çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

 

Bu çalışma ortamında olup beraberce çalışabilmenin huzurlu ve barış içerisinde geçmesine çok büyük destek ve gayretler veren müdürlerimize, teknik elemanlarımıza, memurumuza ve işçimize çok teşekkür ediyorum.

 

Aramızdan ayrılan hakkın rahmetine kavuşan çalışanlarımıza da Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Emekli olan çalışanlarımıza da bundan sonraki yaşamlarında huzur ve mutluluklar diliyorum.

 

Yine böyle bir çalışma ortamı sağladıkları ve ciddi desteği olan Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı Vahdettin ERTEN ile Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Genel Sekreteri Mustafa ALBAYRAK’ a ve geçmişte görev yapmış diğer sendikacılarımıza da çok teşekkür ediyorum.

 

İl Özel İdaremizin projelerinin gerçekleşmesinde bizlere çok büyük destek veren Sayın Valimize, İl Genel Meclisi Başkan ve üyelerine teşekkürlerimi arz ediyorum.

 

Ayrıca zaman bizden her konuda desteklerini esirgemeyen her türlü ödeneğin gelmesinde çok büyük katkıları Sayın Milletvekillerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

 

Bu vesile ile tüm çalışanlarımızın geçmiş Ramazan Bayramını bir kez daha kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diyorum.” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından personellerle çikolata ikramında bulunuldu.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image