Arama

FHGC Başkanı Mehmet Topal'dan Kınama Mesajı

8 yıl önce

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Topal yaptığı yazılı açıklamada “Suruç olayı bir katliamdır, nefretle kınıyorum” dedi.

FHGC Başkanı Mehmet Topal'dan Kınama Mesajı
ad image
ad image

Başkan açıklamasında şunları dile getirdi:“Bugün Şanlıurfa ilimizin Suruç ilçesinde meydana gelen olayda Kobaniye yardım için toplanan insanlara bir canlı bombanın patlaması sonucu resmen bir katliam gerçekleştirilmiştir. İlk tespitlere göre 30 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, onlarca gencimiz de yaralanmışlardır. Başta IŞID olmak üzere tüm terör örgütlerini bu müessif olay nedeniyle nefretle kınıyorum. Olay ülkemizi derinden sarsmış ve acı ve gözyaşına boğmuştur.

 

Türkiye Cumhuriyetini Ordusunu Suriye ve Irak’ta yaşanan bataklığa çekmeyi amaçlayanların hevesleri kursaklarında kalacaktır. Türkiye bu iğrenç oyunlara ve senaryolara pirim verecek kadar aptal bir ülke değildir. Halkımızın sağduyulu davranmasını, devletimizin de gerekli önlemleri almasını, yeni terör katliamlarının yaşanmamasını temenni ediyorum.”

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image