Arama

Elazığ Ticaret Borsası Akredite Belgesini Aldı‏

9 yıl önce

Akredite olarak Avrupa Birliği standartlarında hizmet verecek duruma gelen 39 oda ve Borsa için düzenlenen Akredite Belgesi takdim töreni (TOBB)Türkiye Odalar ve Borslar Birliği’nin ev sahipliğinde, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın da katılımıyla düzenlenen törenle gerçekleşti.

Elazığ Ticaret Borsası Akredite Belgesini Aldı‏
ad image
ad image

Düzenlenen törende Elazığ Ticaret Borsası da akredite belgesini Bakan Fikrı Işık ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’ndanaldı.Düzenlenen törene Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Meclis Başkanı Abdulkerim Sis, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Uymaz, Mustafa Demir ,Yönetim Kurulu Üyeleri İsmet Bay,  Recep Polatcan, Meclis Üyesi Murat Aydın, Genel Sekreter murat Çiçek ve Ticaret Borsası Personelini temsilen İbrahim Güngöre katıldılar.

TOBB Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlutörende yaptığı konuşmada ; akredite olarak ‘5 yıldızlı’ ünvanı alan oda borsa sayısının 191’e ulaştığını, 41 oda ve borsanın da yolda olduğunu açıkladı.  

 

Hisarcıklıoğlu, bugün kendileri için bir gurur günü olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: 

 

"191 oda ve borsamız Türkiye'de 5 yıldızlı oda ve borsa kapsamında, yani akredite oldular. 41'i de hatta girmiş durumda. İnşallah kısa sürede bu 41'ine de bu salonda ödülünü vereceğiz. Gururla övüneceğimiz bir camiamız var. 5 yıldızın manası şudur aslında. Bugün 5 yıldızlı olan oda ve borsalarımız, hizmet kalitesi anlamıyla Londra'daki, Paris'teki, Berlin'deki oda ve borsalar, üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa, bu oda ve borsalarla minimum aynı seviyeye gelen 191 oda ve borsamızın başkanları ve tüm çalışanlarını kutluyorum." dedi.

 

TOBB merkez binası ikiz kulelerde  düzenlenen törende konuşan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ta yaptığı konuşmada şunları söyledi; artık Türkiye'de sadece oteller değil, ülkenin geleceğine hizmet eden oda ve borsalarımız da 5 yıldızlı hizmet veriyor, dedi.

 

 Türkiye'nin son 12-13 yılda çok önemli mesafe kat ettiğini dile getiren Bakan Işık, birçok alanda artık 2002 ile kıyaslama yapmadıklarını ifade etti. Işık, bu başarının da özel sektörle yapılan işbirliği sayesinde yakalandığını vurguladı.

 

Törenin ardından bir değerlendirme yapan Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ ise şunları söyledi: Bugün yaklaşık 4 yıllık ciddi bir çalışmanın semeresini aldık. Türkiye çapında bulunan 365 oda ve borsadan sadece 191’i akredite olmuştur, Avrupa birliği standartlarında hizmet veren bu oda ve borsalar arasına Elazığ Ticaret Borsasının isminide yazdırmamız mutluluk vericidir, evet bugün Londra’daki,  Berlin’deki , Almanya’daki oda ve borsalar üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa bizde aynı standartlarda hizmet veriyoruz bu şehrimiz adına , üyelerimiz adına gurur vericidir, dedi.Başkan Dumandağ toplantıda, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’na esnafların Kdv indirimi konusundaki beklentileri ve diğer sorunları içeren bir dosya takdim etti.

 

Başkan Dumandağ ve Elazığ Heyeti daha sonra Akredite Belgesini Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlundan aldı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image