Arama

Elazığ Türk Ocağı, Fetih İsimli Tiyatro Oyunu'nu Sahneleyecek

8 yıl önce

Elazığ Türk Ocağı Başkanı Habip Yaşar yaptığı açıklamada; Elazığ Türk Ocağı Çıra-i Osmanlı Tiyatro Atölyemiz İstanbul Fethinin 562. yıl dönümünde "Fatih" isimli oyunu ile sahne alacaktır.

Elazığ Türk Ocağı, Fetih İsimli Tiyatro Oyunu'nu Sahneleyecek
ad image
ad image

Türk Ocağı kurulduğu 1912 yılından bu yana Türk Milletine her alanda hizmet etmeyi kendisine şiar edinmiş bir milli mekteptir. Elazığ Türk Ocağı olarak bizler de bu ülkü doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Ülke ve dünya gündemi ile ilgili konferanslar, paneller, sohbetler ve basın açıklamaları ile kamuoyunu bilgilendirmek, milli bir bakış açısıyla olayları değerlendirmek ve olaylara milli tavır koymak gayretindeyiz.
 

 

Bu çalışmalarımızın yanı sıra kültür ve sanat alanında da faaliyet göstermekteyiz. İki yıl önce Yazar-Yönetmen Mahmut Yıldırım öncülüğünde kurmuş olduğumuz tiyatro topluluğumuz iki yıl içerisinde birbirinden değerli tarihi ve milli pek çok oyunu başarı ile sahneledi.


29 Mayıs 2015 tarihinde ise 2 perdelik "Fatih" isimli tarihi-milli yeni oyunumuz ile Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde sahne alacağız. Saat 19:30'da başlayacak olan programımıza bütün halkımızı davet ediyor, bu güzel tiyatro oyunumuz ile milli heyecanlarımızı yeniden yeşertmeyi, bu kutlu heyecanı yüreklerimizde yaşamayı diliyoruz...
 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image