Arama

Tunceli Üniversitesi’nde 6 Yeni Spor Tesisi Yapılacak

8 yıl önce

Geçtiğimiz ay göreve başlayan ve bir yandan hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden, bir yandan da Tunceli Üniversitesi’nin gerek fiziki, gerekse akademik olarak daha iyi bir noktaya ulaşmasını hedefleyen Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Ankara’daki temasları kapsamında Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret etti.

Tunceli Üniversitesi’nde 6 Yeni Spor Tesisi Yapılacak
ad image
ad image

Tunceli Valisi Osman Kaymak, Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek, Rektör Danışmanı Öğr. Gör.  Ahmet Zülfü Türkoğlu ve  Tunceli Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara;  Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu Tunceli ve Tunceli Üniversitesi’ne yeni spor tesisi kazandırılması ile ilgili ziyaret etti.

 

Ziyarette “Tunceli Üniversitesi öğrencileri ve Tunceli Üniversitesi’nde görev yapan akademik ve idari personelin sosyal zamanlarını daha sağlıklı ve verimli kullanılmasını istediklerini” ifade eden Rektör Ubeyde İpek bu kapsamda kendilerine destek veren ve konu ile ilgili yakın ilgi ve alaka gösteren Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Tunceli Valisi Osman Kaymak’a teşekkür etti.

           

Ziyaret sonrasında Vali Kaymak ve Rektör İpek, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile protokol sözleşmesi imzaladı.

 

Yapılan anlaşma ile Tunceli Üniversitesi kampüsüne 1 adet full ölçekli sentetik çim saha, 1 adet halı saha, 2 adet tenis kortu, 1 adet basketbol sahası, 1 adet voleybol sahası inşa edilecek.

           

Spor tesisinin yapımı ile ilgili önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılacağı ve en kısa sürede çalışmalarının tamamlanıp 2015-2016 eğitim-öğretim yılına Tunceli Üniversitesi’ne kazandırılacağı kaydedildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image