Arama

Elazığ'da 10 Köyü Gezen CHP’den Hal ve Koruk’ta Miting

8 yıl önce

Cumhuriyet Halk Partisi seçim gezilerine aralıksız devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut ve İl Başkanı Ünsal Karatepe seçim kapsamındaki çalışmalarına Hal ve köylere bağlı 10 köyü ziyaret ederek, Hal ile Koruk Köyü’nde coşkulu mitingler yaptılar.

Elazığ'da 10 Köyü Gezen CHP’den Hal ve Koruk’ta Miting
ad image
ad image

CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut ve İl Başkanı Ünsal Karatepe sırasıyla Alpagut, Dişidi, Hal, Aydınlar, Balıbey, Koruk, Pirinççi, Dambüyük, Fatmalı ve Muratçık köylerini ziyaret ederek köylü ve çiftçilerle buluşup kucaklaştılar.

 

10 köyde de yakın ilgi ve coşkuyla karşılanıp hem köylünün hem de çiftçinin sorunlarını dinleyen CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut ve İl Başkanı Ünsal Karatepe; Hal ve Koruk köylerinde coşkulu birer miting yaparak, Kılıçdaroğlu’na destek istediler.

 

“BAŞKANLIĞA DUR DEMEK BOYNUMUZUN BORCU’’

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin tarihinde ilk kez yaptığı bir seçim bildirgesiyle Türkiye’de ses getiren bir parti olduğunu vurgulayarak konuşmasına başlayan CHP Elazığ İl Başkanı Ünsal Karatepe; “Tüm partiler Sayın Kılıçdaroğlu’nun açıkladığı bildirgeden sonra kendi bildirgelerini revize ederek yeni bir bildirge hazırlamak zorunda kaldılar. Ak Parti 13 yıl bu insanlarla alay etti, artık insanların da buna bir dur demesi lazım. 15 gün sonra sandık önümüze gelecek ve biz bu yalan ve talan düzenine bir son vereceğiz. Bu hükümet artık kendi düzenini kurdu. Demokratik parlamenter sistemi kaldırıp başkanlık sistemine geçmek istiyor. Bunlara dur demek CHP olarak boynumuzun borcudur. Sayın Feyzioğlu’nun desteğiyle biz bir değil iki milletvekili çıkartarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin gücünü hem Elazığ’a hem Türkiye’ye göstereceğiz. Şunu da iyi bilin biz Elazığ’da milletvekili çıkardığımız takdirde Genel Başkanımız Başbakan ve baştaki Cumhurbaşkanı da ne olacak biliyor musunuz? Anayasaları ölçüleri içerisinde haddini bilip oturacak.” dedi.

 

“KUŞKUYA DÜŞMEDEN BİR OLMA ZAMANI”

 

Hal ve Koruk köylerindeki mitingde konuşan CHP Elazığ 2’nci Sıra Milletvekili Adayı Yaşar Karabulut “Bu seçim yorulmadan, üşenmeden, kuşkuya düşmeden bir ve birlik olma zamanıdır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında olmaktan başka çaremiz yoktur.” şeklinde konuştu

 

“KADINLAR GARABET YÖNETİMİ BAŞIMIZDAN ATMALI”

 

Ülkenin garabet bir yönetimin elinde olduğunu söyleyerek buna da en çok kadınların destek verdiğine dikkat çeken CHP Elazığ 1’nci Sıra Milletvekili Adayı Feyzi Septioğlu; Türkiye'de son 13 yıldır pek çok konunun sorgulanmadığını söyleyerek şöyle konuştu:

 

“Hatırlarsınız bunun ilk Genel Başkan olduğu dönemlerde bir gömlek meselesi çıktı, 400 liraya bir memur nasıl bir gömlek alır. 18 yaşındaki çocuk Türkiye’de gemi filosu kurdu bir memurun gömleğini ağızlarına dolayanlar gemi filosuna ses çıkaramadı. İşte bu ülke böyle garabet yönetimin elinde, buna bir son vermek lazım. Çok değerli hanımefendiler buradan şunu dile getirmek istiyorum; bugünkü yönetimi iktidar eden maalesef kadınlardır ve onların desteğiyle iktidar olmuşlardır. Ben diyorum ki ey hanımefendiler siz nasıl bunları iktidara getirdiyseniz başımıza bugün yine siz atın. Bu ülkeyi, bu milleti bu zulümden kurtarın. Bu yönetime, bu kraliyete bir son verelim. Ben bir ömrünü sağda tüketmiş bir insan olarak ona sahabet ediyorsam, eğer siz onun arkasında durmazsanız size yazıklar olsun. Siz bu genç nesilleri ikna edemezseniz ise gene size yazıklar olsun.”

 

ŞAHİNKAYALILAR’DAN CHP’YE YAKIN İLGİ

 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut, Fadime Yılmaz, İl Başkanı Ünsal Karatepe, il ve merkez ilçe ile kadın kolları teşkilatı; dün akşam da Şahinkaya Mahallesi’ni ziyaret ederek, mahallelilerle bir araya geldiler.

 

Kalabalık ve yakın alakayla karşılanan CHP Elazığ Milletvekili Adayları Septioğlu, Karabulut ve Yılmaz ile Başkan Karatepe; Şahinkayalılardan 7 Haziran seçiminin önemine değinerek, yaşanabilir bir Türkiye ve yaşanabilir bir Elazığ için Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istediler.    

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image