Arama

Yavuz Temizer, Ağın’da Asgari Ücret 1.400 TL

8 yıl önce

Dün akşam Tadım Köylüleriyle buluşan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Yavuz Temizer, seçim çalışmalarına Sanayi Sitesi ve Özel Harekat Şube Müdürlüğü ziyaretleriyle devam etti.

Yavuz Temizer, Ağın’da Asgari Ücret 1.400 TL
ad image
ad image

Ağın Belediyesi’nin asgari ücreti 1.400 TL olarak uygulamaya başladığını söyleyen TEMİZER, AKP Genel Başkan Yardımcısı Yasin AKTAY’ın salavatı parti türküsüne dönüştürmesine tepki göstermeye devam etti. Elazığ’ı bu konuda tepki göstermeye davet eden TEMİZER şöyle konuştu:

 

“Ana yok, baba yok, evlat yok” diyerek çalışıyoruz. Gördüğünüz üzere de Elazığ’da gündemi belirliyoruz. Çözüm önerilerimiz ses getiriyor. Biliyorsunuz MHP olarak asgari ücreti net 1.400 TL olarak uygulayacağımızı belirttik seçim beyannamemizde. Malum adaylar hemen “Türkiye batacak” diye yaygara kopardılar. Buradan değerli hemşerilerime müjdeyi veriyorum. Ağın belediyemiz asgari ücreti 1.400 TL olarak uygulamaya başladı. Milletimizin desteğiyle iktidara geldiğimizde bunu bütün Türkiye’de uygulamaya başlayacağız.

 

Yatırım rakamlarının yalan olduğunu da belirten TEMİZER’in konuşmasının devamı şöyle:

 

Malum adayların ise Elazığ’la ilgili söyledikleri bir şey yok. Israrla ve istikrarla yalan söylüyorlar. Geçen yıl 4,8 katrilyonla başlamışlardı yalana, bu yıl 7,9 katrilyona çıkardılar. Bunlar uydurma rakamlar. Bunların söyledikleri yalanların kendi içinde bile tutarlılığı yok. Herkes gönlünden geçen rakamı uyduruyor.

 

Bir de başörtüsü istismarcısı var. Öyle anlatıyor ki başörtüsünü, görmeyen de Emine Şenlikoğlu konuşuyor zanneder. Başı açık bir bayanın başörtüsünü bu kadar istismar etmesine Türkiye ilk kez şahit oluyor. Gelin hanım Elazığlıları aptal yerine koymaktan vazgeçsin. Başörtüsüne özgürlük dilekçesine bir imza bile atmadığını bütün Elazığ biliyor.

 

Bu milletin evlatları bedel öderken, direnirken o yabancı gelin yan gelip yatıyordu. Hükümette kendi partisi varken bile başörtüsüne özgürlük dilekçesine imza atmamış. Başörtüsünü istismar etmekten vazgeçsin de o imzayı neden atmadığını anlatsın millete. Adalet ve kalkınma partili kardeşlerim uyanık olsunlar buna karşı, listelere sızma var..

 

Bir de genel başkan yardımcıları olan o alçak adamın Peygamber Efendimizle(s.a.v) eğlenmesi var ki, olacak iş değil. Salavatı parti türküsüne çevirmiş. Bu alçak o partiden atılmadıkça onlara destek vermek vebaldir, değerli hemşerilerim. Ölüm var, hesap var, mizan var. Peygamberimizi eğlence konusu yapanlara destek verirsek yarın ahirette şefaat dilenecek yüzümüz kalmaz. Başörtüsünü istismar edenler kalkıp bu alçakla ilgili de bir açıklama yapsınlar da görelim samimiyetlerini.

 

Çaydaçıra Kavşağı ve Park 23 civarında kazalar çoğaldı. O noktaya bir üst geçit yapılması gerekiyor. Bunu bir siyasi polemik konusu da yapmıyoruz. Daha fazla can kaybı olmasın diye söylüyoruz bunu. Bu şehrin kaybolmuş yıllarını telafi edeceğiz Allah’ın izniyle. Elazığ’ın yüzü gülecek. Elazığ harekete geçecek bizimle. Bunu birilerinin engellemesi mümkün değil. Bütün hemşerilerimi Allah’a emanet ediyorum.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image