Arama

Elazığ'da Markalaşan Sosyal Kobiler Seminerleri

9 yıl önce

JCI Elazığ proje ekibi tarafından Fırat Kalkınma Ajansına sunulan Kurumsal Sosyal Medya Projesi onaylandı.

Elazığ'da Markalaşan Sosyal Kobiler Seminerleri
ad image
ad image

Fırat Kalkınma Ajansı tarafından, bölgedeki kurum ve kuruluşların bölgesel kalkınma için önem arz eden çalışmalarında eksikliğini duydukları teknik alanlara yönelik destek sağlamak amacıyla uygulanmakta olan 2015 Yılı Teknik Destek Programı Ocak-Şubat Dönemi başvurularına ilişkin değerlendirmeler sonuçlandı. İlgili dönem içerisinde teslim alınan toplam 15 adet başvuru ile ilgili yapılan değerlendirmeler neticesinde 13 adet başvuru başarılı bulundu. JCI Elazığ Derneği proje ekibi tarafından hazırlanarak Fırat Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında sunulan eğitim projesi uygun görülerek onaylandı. Bu kapsamda dernek üyeleri ve 18-40 yaş arasında tüm gençlerin katılımına açık olacak şekilde; Kurumsallaşma, Markalaşma ve Sosyal Medyayı Etkin Kullanma konularında seminer programları düzenlenecek.

 

Proje hakkında bilgiler veren Dernek Başkanı Cihan Ada; “JCI Elazığ Derneği olarak her yıl mutlak suretle Fırat Kalkınma Ajansı ile işbirliği içerisinde eğitim çalışmalarına imza atıyoruz. Sağolsun Ajans yetkilileri, proje ekibimizce hazırlanan ve ilimizdeki gençlere yönelik olarak sunulan projelerin desteklenmesinde bizlere yardımcı oluyorlar. Bu projemizle de ilimiz ve bölgemiz için önemli 3 başlık seçerek eğitim vermek istedik. Bölgemizde bulunan KOBİ’lerin çoğu aile yapısında islerini yürütüyor. Yeni bir marka oluşturmak yerine firmalarımız genelde marka kiralama yöntemine gitmektedir. Maalesef yeni bir marka oluşturmak yerine ana markasını ikinci plana atmakta veya marka olmanın bilincini kavrayamamaktadır. Bu nedenle de ulusal veya uluslararası markaları tercih ederek faaliyetlerini yürütmektedir. Bu eğitim programlarıyla KOBİ’lerin kendi markalarını oluşturabilmeleri, kurumsal bir kimliğe sahip olmanın önemini kavramını aktaracaktır.

 

KURUMSALLAŞMA VE MARKA DEĞERİ OLUŞTURMAK ŞART

 

Ülkemizde Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesine bakıldığı zaman, ulusal veya uluslararası bir marka değerine sahip olma konusunda çok zayıf olduğu görülecektir. Bizi direk ilgilendiren bölge olarak TRB1 bölgesinde ki KOBİ’lerimiz açısından baktığımızda da maalesef çok fazla markaya sahip olmadığımız görülmektedir. Markalarını kuvvetlendirmek veya yeni gireceği islerde marka oluşturmasını sağlamak amacıyla bu eğitimi düşündük. Bölgemize örnek teşkil etmesi açısından bu eğitimi önemsemekteyiz. Düzenlenecek olan seminerlerimiz tüm Elazığlılara açık olarak yapılacak olup tamamen ücretsiz olacaktır. Bu süreçte projemize katkı sağlayan Fırat Kalkınma Ajansına ve eğitimlerimizde bize imkanlar sunan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının değerli yönetim kuruluna teşekkür ederiz” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image