Arama

Elazığspor Şanlıurfaspor Maçının Ardından

9 yıl önce

PTT 1. Lig'in 20. haftasında Elazığspor sahasında Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Elazığspor Şanlıurfaspor Maçının Ardından
ad image
ad image
PTT 1. Lig 20. Hafta Karşılaşması
ELAZIĞSPOR: 1 – ŞANLIURFASPOR: 1
MAÇIN ARDINDAN / NE DEDİLER!


PTT 1. Lig'in 20. haftasında Elazığspor sahasında Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı.


Mehmet Çakır’ın penaltı golüyle ile öne geçen Bordo Beyazlılar Bilica’nın kendi kalesine attığı golle 1 puana razı olan taraf oldu.


Son 5 haftada 1 puan çıkaran Elazığspor takılı kaldığı 23 puana bugün 1 puan daha ilave ederek 24 puana yükselmesine rağmen kaçırdığı galibiyete yanıyor.


PTT 1.Lig'in 20. haftasında Elazığspor, sahasında Şanlıurfaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası iki takımın da teknik adamları açıklamalarda bulundu.



  ELAZIĞSPOR CEPHESİ 


ÖNDER/ "Şans faktörü de bazen etkiliyor"


Ümit Özat’ın cezası nedeniyle Elazığspor’da maç sonu açıklamayı Elazığspor’un yeni yardımcı antrenörü Önder ENGİN yaptı.


Karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Elazığspor Yardımcı Antrenörü Önder Engin, hafta içerisinde Ümit Özat’ın verdiği taktiksel anlayışla sahada yüreğini ortaya koyan futbolculara teşekkür ederek şöyle konuştu:
 


“Sahada Şanlıurfaspor'u sürklase ettik. 3 puanı sonuna kadar hak ettik. Puan açısından üzüntülüyüz ama oyun açısından bize mutluluk veren en büyük şey bu oyunumuzu hocamızın bize vermiş olduğu taktiksel anlayışı sahaya yansıtan futbolcularımız diğer haftalarda bunu uyguladıklarında daha iyi yerlere geleceğimize inancımız sonsuzdur. Futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum.Futbolcularımızın bu hafta hocamızın verdiği taktikleri uygulayarak diğer haftalarda daha iyi yerlere geleceğimiz inancını gösterdi. Futbolcu arkadaşlarımızı mücadelelerinden dolayı tekrardan kutluyorum. Ama futbol. Futbolda her zaman herkesin bildiği bir cümle vardır. Futbolda adalet yoktur. Şans faktörü de bazen etkiliyor. Önümüzdeki maçlar için en iyi şekilde hazırlanacağız” diye ifade etti.
 
  ŞANLIURFASPOR CEPHESİ


ÖZKÖYLÜ/ “Umutlarımızı ileri taşımak için böyle bir maça çıktık”


Son haftalarda hem Elazığspor’un hem de Şanlıurfspor’un puan kayıplarının bu maçı çok önemli hale getirdiğini belirten Şanlıurfaspor’un çeçeği burnunda Teknik Direktörü Osman Özköylü,
"Elazığspor kazanarak tekrar Play-Off sınırına yaklaşmak için, biz de o sınırın içerisine girmek ve umutlarımızı ileri taşımak için böyle bir maça çıktık…” dedi.


Takımıyla ilk sınavına çıkan Özköylü; Maçın kırmızı kart anına kadar başa baş gittiğine vurgu yaparak şöyle konuştu:


"Belki de bizim biraz daha fazla hamle şanslarımızı kullanıp, değişikliklerle sonuca gideceğimiz noktada gelen penaltı ve kırmızı kart planlarımızı değiştirmemize neden oldu. Her şeye rağmen çocuklar oyunu bırakmadı, aslanlar gibi oynadı. Ben gerçekten böyle takımı görmekten mutluyum, keyifliyim. İnşallah önümüzdeki haftalarda çok daha farklı bir takım ortaya çıkacak” şeklinde konuştu.


İki gündür takımla birlikte olduğunu anlatan Özköylü:


"Bu iki gün içerisinde oyun anlayışımızı istekler ve toplantılarla aktarmaya çalıştık. İki gün olmasına rağmen çok güzel geri dönüşler aldık. Önümüzdeki haftadan itibaren daha fazla antrenman yapma şansı bularak oyun felsefemizi ve istediklerimizi daha fazla anlatma şansımız olacak. Her şeye rağmen oyunu bırakmadan beraberliği yakaladık. Onlar şanssızdı, biz şanslıydık. Ama ikinci kırmızı karttan sonra oyun maçı bitirmeye döndü. Bu olumsuzluklar altında alınan 1 puan bizim için mutluluk verici arkadaşlarımı tebrik ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Ve Foto: El-Aziz

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image