Arama

Tamer Kurtoğlu THK'nın 90.Yılı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı

9 yıl önce

Türk Hava Kurumunun 90. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla THK Elazığ Şube Başkanı Tamer Kurtoğlu bir kuruluş yıl dönümü mesajı yayınladı.

Tamer Kurtoğlu THK'nın 90.Yılı Dolayısıyla Kutlama Mesajı Yayınladı
ad image
ad image

90. kuruluş yılının mutluluk ve onurunu yaşadıklarını belirten Kurtoğlu, Ulu Önder Atatürk'ün 'İstikbâl göklerdedir; göklerde bizi bekleyen yerimizi almak zorundayız' direktifi çerçevesinde 1925 yılında kurulan Türk Hava Kurumu, halkımızın verdiği destekle, ülkemizde askerî ve sivil havacılığın gelişmesine önemli katkılarda bulunmuştur, dedi.

 

Kurtoğlu, “asıl görevi Havacılığın geliştirilmesi ve gençlere sevdirilmesi olan THK bu görevlerinin yanı sıra zirai ilaçlama, hava taksi, hava ambulans, organ nakli ulaşımı sağlanması gibi sağlık hizmetlerini de vermektedir. Bunların yanı sıra, 30 a yakın yangın söndürme uçağı ile Avrupa’nın en büyük filosuna sahip olan ve yüzlerce hektar ormanımızın yok olmasına neden olan orman yangınlarını söndürme çalışmalarına da etkin olarak müdahale eden kurumumuz, gece görüşlü 2 adet yangın söndürme uçağını da bünyesine katarak orman yangınlarını söndürmede daha etkin çalışma sergilemektedir. “ dedi.

 

Kurtoğlu sözlerine şöyle devam etti; “Gerek Şubeler bünyesinde verilen Model Uçak Kursları, gerekse Eskişehir, Antalya, İzmir ve Erzincan’da verilen ücretsiz yaz kursları ile ülkemiz gençlerine ufuklar açmaya devam edeceğiz.  Ayrıca 2011-2012 eğitim yılında hizmete başlayan THK Üniversitesi ile eğitim alanında ilerlemeye devam etmektedir.

 

90 yıldır Türk Halkına hizmet etmeye devam eden Türk Hava Kurumunun kuruluş yıl dönümünü birkez daha yürekten kutluyor, bu gelişime katkıda bulunan ilimiz halkı ve tüm yetkililere de bir kez daha teşekkür ediyorum, dedi

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image