Arama

Galericiler Sitesi Elazığ'a Değer Katacak

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi tarafından Güney Çevre Yolu üzerinde inşa edilerek 25 Mayıs'ta Kültür Park ile birlikte açılışı gerçekleştirilen Galericiler Sitesi, göz dolduruyor.

Galericiler Sitesi Elazığ'a Değer Katacak
ad image
ad image

Yapımına 22 Temmuz 2014'te başlanan ve 10 ayda tamamlanarak açılışı gerçekleştirilen 50 bin metrekare alan üzerine kurulu Galericiler Sitesi, 104 işyeri, kafeterya ve idari binadan oluşuyor. Galerici esnafını tek çatı altında toplayacak olan projeyle, her esnafa 70 metrekare kapalı, 100 metrekare açık olmak üzere toplam 170 metrekarelik bir alan tahsis edilecek.

 

Galericiler Sitesinin marka şehir olma yolunda atılmış önemli bir adım olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, "Galerici esnafımız tek çatı altında toplayacak bu çalışma modern bir şehir olma yolunda atılmış büyük bir adımdır. Şehir merkezinde konut altlarında çalışan esnafımızın taşınmasıyla birlikte merkezdeki park sorunu ve kaldırım ihlalleri önemli ölçüde giderilmiş olacaktır. Böylece şehir trafiğinin rahatlamasına da katkı sağlanmış olacaktır. Bu çalışma, şehrin geleceğine yapılmış önemli bir yatırımdır. Galericiler sitesi hem şehrimize, hem de esnafımıza hayırlı olsun" dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image