Arama

Gazi Caddesi’ne Ödüllü Mimari Proje Yarışması

8 yıl önce

Elazığ Belediyesi kent estetiğine katkı sağlamak amacıyla Gazi Caddesi’ndeki binaların cepheleri için ödüllü mimari proje yarışması düzenliyor.

Gazi Caddesi’ne Ödüllü Mimari Proje Yarışması
ad image
ad image

Gazi Caddesi’ndeki Kentsel Yenileme ve Cephe Rehabilitasyonu Ulusal Mimari Proje Yarışması için İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne 0424 248 47 01 dâhili 1351 numaralı hattan ulaşılıp bilgi alınabilecek.

 

Yarışmaya katılım için son soru sorma tarihi 14 Ağustos olarak belirlenirken yanıtların gönderilme tarihi ise 14 Eylül olarak açıklandı. Proje teslim tarihinin 02 Ekim, jüri değerlendirmesi başlangıç tarihi ise 05 Ekim olan ödüllü mimari proje yarışmasının açıklanma tarihi 06 Ekim tarihi olarak belirlendi.

 

Göreve geldikleri günden itibaren şehrin estetiğine önem verdiklerini ve Elazığ’ı yaşanabilir şehir yapmak adına çalıştıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz açıklamasında şunları söyledi:

 

“Gazi Caddesi Kentsel Yenileme ve Cephe Rehabilitasyonu Mimari Proje yarışmasını düzenlememizin amacı sadece Gazi Caddesi’ni tek başına güzelleştirmek, dönüştürmek, mimari bir ruh ve özellik kazandırmak değildir. Ortaya çıkacak başarılı projelerin uygulanması ve bunun olumlu yansımalarıyla şehrin geneline yaymak ve Elazığ örnekliğinde tüm ülkeye model olmaktır. Bu çalışmayı Yeni Türkiye’nin, “Yeni Mimari Akımı”nı başlatma fırsatı olarak görüyorum. Bu fırsatı tüm katılımcıların en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyor, yarışmanın şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image