Arama

Oto Galericiler Sitesi’ndeki İşyerleri Kiraya Veriliyor

8 yıl önce

Yapımı tamamlanarak açılışı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Oto Galericiler Sitesi’ndeki işyerleri ihale ile kiraya veriliyor.

Oto Galericiler Sitesi’ndeki İşyerleri Kiraya Veriliyor
ad image
ad image

Şehir içinde faaliyet gösteren oto galericilerin şehir dışına çıkartılarak bir merkezde faaliyet yapmalarını sağlamak amacıyla inşa edilen Oto Galericiler sitesindeki 104 işyeri için ihale çalışmalarında sona gelindi.

 

Galericiler Sitesinde işyeri kiralamak isteyen Galerici esnaflarının yeterlik alabilmeleri için 28 Temmuz 2015 tarihine kadar Yapı Kontrol Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekmekte.

 

İhaleye giriş için yeterlik alan Galerici esnaflarımız, 3-6 Ağustos tarihleri arasında yapılacak ihale sonucuna göre işyerlerine taşınacaklar. Bu tarihten sonra şehir içinde hiçbir galerici esnafı ticari faaliyet yapamayacak.

 

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre İçişleri Bakanlığının 2008/ 71 sayılı genelgesi uyarınca, Galericiler Sitesi’nin faaliyete başlamasının ardından oto alım satımı yapan galericiler şehir merkezinde faaliyet göstermeyecekler.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image