Arama

Genç Elazığlılar Derneğine Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor.

8 yıl önce

Genç Elazığlılar Derneğinde yoğun tempo devam ediyor.

Genç Elazığlılar Derneğine Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor.
ad image
ad image

SAĞLIK-SEN Elazığ Şubesi Yönetim Kurulu Genç Elazığlılar Derneğine Hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Genç Elazığlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ünal APAYDIN; SAĞLIK-SEN Elazığ Şube başkanı Mehmet KARATAŞ ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretten ötürü teşekkür ederek GELDER hakkında bilgiler verdi.

 

Kısa bir süre önde yeni bir yönetim kurulu teşkil ettiklerini  belirten Genç Elazığlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ünal APAYDIN 2012 yılında kurulan Genç Elazığlılar Derneği Sosyal Projeler ,Hibe Projeleri Kültürel faaliyetler ,yardım kampanyaları; gençlerin sosyal duyarlılığını arttırmaya yönelik çalışmalar yapan bir sivil toplum örgütüdür.

 

 Amaçlarının başta Elazığ daha sonra  Türkiye ve tüm insanlığın  faydasını güden ;özellikle dezavantajlı diye tabir ettiğimiz yoksul kesimin kalkınmasına yönelik  projeler hazırlamaktır diyen APAYDIN sözlerini teşekkür ile sonlandırdı.

 

SAĞLIK-SEN Elazığ Şube başkanı Mehmet KARATAŞ Genç Elazığlılar Derneğinin 27 Şubat 2015 tarihinde yaptığı genel kurul sonucunda başkanlığa seçilen Ünal APAYDIN’ ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek; Genç Elazığlılar Derneğinin yapmış olduğu başarılı çalışmaları ve projelerinizi yakinen takip etmekteyiz .Sizleri bu başarınızdan ötürü de ayrıca tebrik ediyorum dedi.

 

SAĞLIK-SEN ’in  faaliyet alanının; Türkiye genelinde sağlık ve sosyal hizmetler hizmet kolunda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan ve Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanununa göre sendika üyesi olabilecek tüm kamu görevlilerini kapsadığını ifade ederek SAĞLIK-SEN Elazığ Şubesine bağlı 3200 üyemiz bulunmakta .Bir Çok kamu kuruluşunda yetkili sendika olduklarını belirten KARATAŞ yapacağınız tüm projelerde şahsım ve temsil etmiş olduğum sendika  olarak destek olacağımızı bilmenizi ister tekrar yeni yönetiminizin hayırlı olmasını temenni ederim diyerek sözlerini noktaladı.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image