Arama

'Git biraz espriler yaz' Piers Morgan, darbeyi darbe çağrısı için Sarah Silverman'a çıkıştı

7 yıl önce

KOMEDYA Sarah Silverman, Başkan Donald Trump'i devirmek için askeri darbe çağırmasının ardından uluslararası tartışmalara yol açtı.

'Git biraz espriler yaz' Piers Morgan, darbeyi darbe çağrısı için Sarah Silverman'a çıkıştı
ad image
ad image

 

Silverman, bir dizi cıvılda 9.87 m'lik takipçilerine "direne girip direniş yapmasını" söyledi.

Cıvıldamak şunları söyledi: "DİKKAT EDİN & DİRENİŞLİ BİRLEŞTİRİNİZ. ASKERİ, ABD FASCİSTLERİNİN AŞAĞIDADDU. MAD KING & O KLİPLER BYE BYE GİTTİNİZ "

"FEAR, peacenik kar taneleri bile şiddeti teşvik edip nihai gece hissettiklerini motive edebilir" diye ekledi. Denemeye devam etmek 2 bc damnit tutun, Amerika'yı seviyorum ".

 

İskelelerTWITTER

"Git biraz espriler yaz, saçmalık yaratık"

İskeleler

 

Ancak Başkan'ın yakın arkadaşı Piers Morgan, "Amerikan şöhretinin sivil ayaklanmayı ve askeri darbeyi ABD başkanını devirmeye çağıran" ironisini belirterek, Silverman'ı "saçma bir yaratık" olarak mikro blog sitemize götürdü.

İngiliz aktör Michael Sheen'in kız arkadaşı Silverman, Bernie Sanders'ın geçen yıl yapılacak seçime kadar ateşli bir destekçisiydi ve başarısız Demokrat adayı Hillary Cinton'a destek verdi.

Diğer övülen Trump savunucuları, kendisini vatan hainliği nedeniyle tutuklanmalarını ve hatta Yahudi ayakta durma komedyenine karşı anti-Semitik söylem kullanmalarını isteyen Silverman'ı hızlı bir şekilde atlattı.

Yahudi düşmanıTWITTER

Yahudi ayağı komedyenine karşı anti-Semitik söylem

TwitterTWITTER

"Kaybedilen bir sebeple savaşıyorsun Sarah"

TwitterTWITTER

"Sence demokraside bu biter mi?"

Kullanıcı Sokrates Hippi şunları yazdı: "Kaybedilen bir sebeple savaşıyorsun, Sarah. Neredeyse küfürlü retorikle ikinci aşamada Trump'a vereceksin "dedi.

"Sen hayal görüyorsun. Askeri? Lol. Sen, seçkin dostların, ayaklanmacılar ve hükümlüler uyku dolu bir dev uyandıracak "diye bir kullanıcı tweet yaptı.

Silverman'ın kışkırtıcı mesajları, yazar ve sağ kanat provocate olan Milo Yiannopoulos'un Berkeley'deki University of California'da konuşması planlandığı Çarşamba gecesi patlak verdi.

Polis, "ajitatörler" polise duman bombaları ve molotof kokteylleri attı, ateş açtı ve 32 yaşındaki ziyaret öncesinde başlangıçta barışçıl bir protestoya katılan 1.500 kişi pencereleri çökerttiğini açıkladı. 

AyaklanmalarGETTY

'Karıştırıcılar', ilk barışçıl protesto gösterisinde ateş açtı ve vitrini çökertti.

Silverman, 20 Ocak'ta açılışından bu yana Başkan Trump'e saldırmak için birçok ünlü arasında yer alıyor.

O vardı, anti-Trump protestocular söyledim pop efsanesi Madonna Washington DC ile geçen hafta Kadın Mart tarihlerinde tartışmalara yol açtı işadamının seçim galibiyetinden sonra "Beyaz Saray patlattığı hakkında bir çok şey düşündüm".

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image