Arama

Putin'in Batı'ya uyarısı var mı? Rusya tehditkar özel güçleri serbest bıraktı

7 yıl önce

Vladimir PUTIN 'nin özel kuvvetler, NATO'nun birliklerini Rus sınırına götürmesinden günler sonra birliklerini sualtı egzersizleri yaptıklarını gösteren kötü bir eğitim videosu yayınladı.

Putin'in Batı'ya uyarısı var mı? Rusya tehditkar özel güçleri serbest bıraktı
ad image
ad image

 

Çekimlerde, Moskova'daki Ulusal Muhafızların ana üssünde sualtı savaşı için hazırlanan seçkin Rus birlikleri gösteriliyor.

Özel birimler, zorla su geçişleri ve sualtı madenleriyle uğraşma gibi becerilerini sergiliyor.

Rus Ulusal Muhafızları'nın ilk başkan yardımcısı Sergei Melikov: "Geçen yıl OMON ve SOBR, 10.000'den fazla özel savaş misyonuna katıldı. Ünitelere sunulan taksamların tamamı tamamlandı. Özel kuvvetler tarafından gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında, suçlardan şüphelenilen 3.365 kişi gözaltına alındı.

"2,5 milyondan fazla farklı türde silah, 1,5 milyondan fazla mühimmat, 1,700'den fazla patlayıcı, 70 kilogram patlayıcı sıvı ve 56 kilogram uyuşturucu madde ve yasadışı satın alınan malzeme milyarlarca doların üzerinde bir meblağ karşılığında değer kazandı. Yasadışı ticaretten çekildi. "

 

Rusya özel kuvvetler eğitimi videoRT

Vladimir Putin'in özel kuvvetlerince soğukkanlı bir su altı eğitim videosu yayınlandı

Kremlin'in serbest bırakılması, NATO'nun Cumhurbaşkanı Putin ile Batı arasındaki gerginlik döneminden sonra yeni bir Rus karşıtı tatbikat düzenlediğini ilan etmesinden günler sonra geldi.

Ortak bir US Polonyalı askeri eğitim misyonunda, birliklerin, tankların ve diğer zırhlı araçların birliklerinin 3500'ü, Polonya'da, Atlantik Çözümü Operasyonu kapsamında bir canlı yangın tatbikatına katıldı. Bu operasyon, Kırım'dan sonra 2014'te başlatılan büyük çaplı bir operasyondu. parçası olmak  .

Soğuk Savaşın bitiminden bu yana Avrupa'daki Amerikan kuvvetlerinin en büyük askeri birikimi ve Barack Obama'nın yönetiminin Doğu Avrupa'daki "büyüyen Rus saldırısı" dediği şeyi caydırma çabalarının bir parçasıydı.

 defans ittifak Başkan Putin'in güçlerinin potansiyel saldırganlığı "caydırmak" istiyor aynı zamanda, onun Doğu Avrupalı müttefiklerinin güvenini desteklemek için NATO misyonunun bir parçası olarak Litvanya'ya tankları dağıtma başlamıştır.

NATO, Rusya yanlısı militanların Ukrayna hükümet güçleriyle çatıştığı bir dizi ölümle sonuçlanan son günlerde artan Ukrayna'daki siyasi krizin ardından Rus sınırındaki askeri varlığını artırmaya karar verdi.

Moskova destekli isyancılar ve hükümet güçleri, sanayi bölgesi darbelerini ticarette bulunmuşlardı - Aralık ayının ortalarından bu yana en yüksek kazazede oranı gördüler ve ön hattın her iki tarafında binlerce sivile enerji ve su bıraktılar.

Boşaltma kolaylaştı ancak 29-31 Ocak tarihlerinde Kiev'de düzenlenen ve Avdiyivka kentinde düzenlenen çatışmalar, acele eden bir insani krizin ardından uyuşturucu çatışmalarını insanların düşüncelerine geri getirdi.

İttifak Genel Sekreteri, şiddet olaylarının hızlanması sonrasında Rusya'yı doğu Ukrayna'daki savaşı sona erdirmek için "önemli miktarda" kullanmaya çağırdı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image