Arama

İngilizler ve İrlandalı aslanlar Maori'ye karşı kazanmak için yetki veriyorlar All Blacks

6 yıl önce

İngilizler ve İrlandalı Lions, Rotorua'daki ıslak şartlarda Maori All Blacks'e karşı güçlerini anlatırken, güven arttırıcı bir kazanç elde etti.

İngilizler ve İrlandalı aslanlar Maori'ye karşı kazanmak için yetki veriyorlar All Blacks
ad image
ad image

 

20 sayıya ulaşan Leigh Halfpenny, Liam Messam'ın ev sahipliği denemesi için 15-10 yarı finale kaldı.

İkinci yarıda Lions forwards hakim oldu ve bir Scrum'da Maori'yi ayırdıklarında ceza denemesi yaptık.

Maro Itoje, dört dakika sonra Aslanlar bir Test markörü hazırladılar.

Warren Gatland tarafı Çarşamba günkü aşağıdaki dört oyunlar, iki galibiyet ile oyuna giren 23-22 Highlanders tarafından yenilgisinden.

Bu oyunu bir zorunluluk haline getiren oyundu ve Gatland tehlikeli Maori saldırısını etkisiz hale getirmek için bir güçle gitti.

Ve turistler boğucu savunmanın bir karışımı ve Maori'yi sabitleyen tekme ile birlikteydi.

Sıkı bir ilk yarım, George North'ın Nehe Milner-Skudder'ın azmız tekme atmasına neden olduktan sonra Messam, oportünist bir denemeyi atmaya başladı.

Ancak bu, Maori için 22 yaşına girmek için nadir bulunan bir hareketti ve ziyaretçilerin gücü öne çıktığında mola verdikten sonra konuk takımlar kendi yarılarına girmişti.

Kesilen yarım Halfpenny ile tehlikeli bir mücadeleyle cezalanmak için sarı kartuşla bittikten sonra Maori'nin Tawera Kerr-Barlow'u kalmadığı 10 dakika içinde gol attılar.

Rotorua'da oyunu başlatan Lions ekibinin çoğu, 24 Haziran Cumartesi günü All Blacks'e karşı yapılan ilk Testi başlatmak için çekişmeli geçti.

İleriye dönük güç gün kazanır

Aslanların iki denemesinin pakette olması hiç de sürpriz değildi.

Maç boyunca tüm scrums ve line-out'ları kazanarak baskıcıydılar.

5m hattını savunan Maori, Lions'ın yasadışı bir şekilde oyuna sokmak zorunda kaldıklarından, hakem Jaco Peyper'in skoru vermekten başka seçeneği kalmadığı için scrum 51 dakikada ilk denemeyi getirdi.

Dakika sonra başka bir skor, başka bir skor oldu. Bu sefer Taulupe Faletau üssünden çıktı ancak hattın hemen altında kaldı ve tüm oyunlarda üstün olan Itoje'yi yakaladı ve yakından kurtuldu.

Forvet, ıslak koşullarda üstünlük sağlıyor, hayal kırıklığı yaratan bir Maori tarafına rağmen, Gatland bir hafta içinde Auckland'da yağmur yağması için dua ediyor olabilir.

Kaptan olarak başlayan Peter O'Mahony, Faletau ve Sean O'Brien'ın yanındaki sıranın üst sıralarında mükemmeldi ve tur kaptanı Sam Warburton, Auckland'da otomatik bir yolverici olmayacaktı.

Maori'nin haka aslanlarının şimdiye kadar karşılaştığı en ateşli şeydi

Maori'nin haka aslanlarının şimdiye kadar karşılaştığı en ateşli şeydi

Gatland'ın ilk XV şekli alıyor

Birinci Test için Owen Farrell'in yaralanma şüphesi ile İngiltere merkezli Ben Te'o, sayı 12 formayı kesecek mükemmel bir deneme yaptı.

Worcester geriye, ziyaretçilerin en tehlikeli saldırı tehdidi oldu ve toplam 70 metreden çıktı ve kazanç çizgisini büyük, fiziksel açıdan kırabiliyor.

Merkez ortağı Jonathan Davies, sert koşullarda üstünlük sağlayan ve All Blacks'e karşı orta sahada başlayabilen bir diğeriydi.

Halfpenny metronomik tekmeleme ile İrlanda yarı arkası Conor Murray ve Johnny Sexton dokuz ve 10 forma giymiş gibi gözüküyordu, ancak 15 yaşında yerinden oynamak zor olacak.

George Kruis saldırıda tek boyutlu görünürken, line-out'taki liderliği Gatland için çok değerli olacak ve Itoje'nin tümüyle oyuna girmesi oyunu kesinlikle başlayacak anlamına geliyor.

Anthony Watson, sahip olmaktan yoksun olmasına rağmen, All Blacks'e karşı başlatabileceğini öne sürmek için yeterince şey yaptı, ancak şüpheler karşı kanadında Kuzey formunun üzerinde kalmaya devam ediyor.

Maçın adamı - Ben Te'o

Ben Te'o

Itoje onu yakınlaştırdı, ancak Te'o orta sahada kafa yaptı. Saldırıya katılan bir koçdu ve ziyaretçilerin en büyük saldırı tehdidini sağladı.

Bizlere hakim olduk - Gatland

Bölge ve mülk grafik

Lions patronu Warren Gatland: "Oldukça güzeldi, topraklara ve sahipliğe bakarsanız, bizleri domine ettik.İlk yarısında bir çift aptal ceza ama biz oyunu iyi idare ettik ve hayatımızı sıktıracağız.

"Kendimizi baskı altında tutmaktan suçlu olduk. Fakat biraz ileriye doğru ilerliyoruz - attığı gol bile şanslı, spekülatif bir tekme.

"Taraf olduğumuz tarafların kalitesini oynama deneyiminden yararlanıyoruz."

Analiz - önümüzdeki cumartesi günü başlayacak

Eski Lions ve İngiltere'de şampiyon olan Ugo Monye

Cumartesi günü takım turda yenilmedi ve bugünün performansı, ilk Testten bir hafta önce onlara inanılmaz bir inanç veriyordu. Lions için oyun planının temelleri ve temelleri, herkesin görebileceği yerdeydi, yani All Blacks'in stadında ilgi duyan bir izleyici olan patron Steve Hansen idi.

Güçlü bir Gatland ekibinin fiziksellik, set parçası, çizgi hızı, iş oranı ve birinci sınıf bir tekme oyunu bu aslanlar daha önce başarıya ulaşmış olanlardan sapmayacak.

Bütün bunları söylemekle, bu geceki zafer kadar etkileyiciydi, kazanmak için önümüzdeki hafta sonu en azından 10-20% daha iyi olması gerekeceğini biliyorsun. Önümüzdeki cumartesi günü rulo yap.

Takımlar

Maori All Blacks: J Lowe; N Milner-Skudder, Proctor, Ngatai, R Ioane; D McKenzie, T Kerr-Barlow; K Hames, Bir Dixon (capt), B May, J Wheeler, T Franklin, Bir Yılan, E Dixon, L Messam.

Değiştirmeler: H Elliot, C Eves, M Renata, L Price, Kumbara , B Salonu, Ben Batı, R Thompson.

Aslanlar: L Halfpenny (Galler); Bir Watson (İngiltere), J Davies (Galler), B Te'o (İngiltere), G North (Galler); Sexton, C Murray (her ikisi de İrlanda); M Vunipola, J George (hem İngiltere), T Furlong (İrlanda), M Itoje, G Kruis (hem İngiltere), P O'Mahony (kapt), S O'Brien (hem İrlanda), T Faletau (Galler).

Değiştirmeler: K Owens (Galler), J McGrath (İrlanda), K Sinckler (İngiltere), I Henderson (İrlanda), S Warburton (Galler), G Laidlaw (İskoçya), D Biggar (Galler), E Daly (İngiltere).

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image