Arama

Metin Bulut, Bu Ülke Artık İstikrarın Ne Olduğunu Öğrendi

8 yıl önce

Adalet ve Kalkınma Partisi Elazığ (Ak Parti) Milletvekili adayı Metin Bulut, Maden ilçesinde düzenlenen miting programlarına katıldı.

Metin Bulut, Bu Ülke Artık İstikrarın Ne Olduğunu Öğrendi
ad image
ad image

Halkın takdirini kazanan Ak Parti Milletvekili adayı Metin Bulut çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. İlçelerde düzenlenen miting programlarına katılan Bulut, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Maden’de düzenlenen miting programlarında konuşan Metin Bulut, geçmişte bu millet ile dalga geçildiğini ifade etti.

 

Eski Türkiye’de yaşananları unutmadıklarını ve unutamayacaklarını ifade eden Metin Bulut; “2002 yılından bugüne kadar çok güzel gelişmeler yaşandı. Çözüm süreci bu gelişmelerin başında geliyor. Eski Türkiye’de sürekli şehit haberleri gelirken, yeni Türkiye’de artık bu haberleri çok şükür duymuyoruz. Eski Türkiye’de ekonomik darboğaz yaşanırken, yeni Türkiye’de siyasi ve ekonomik istikrar sağlanmış durumda. Türkiye maalesef, koalisyonlu hükümetlerden çok çekti bu nedenle Ak Parti iktidarı Türkiye için çok önemliydi. Ülkedeki gelişmeler siyasi ve ekonomik istikrara bağlı. Eğer ülkede istikrar sağlanamazsa o ülkede neler yaşanabileceğini bizler geçmişte gördük. Bu nedenle 7 Haziran seçimleri bu ülkede yaşanan gelişmelerin devam edebilmesi açısından çok önemli. İnşallah halkımız bizlere vekalet verdiğinde Elazığ için çalışacağız ve Elazığ’ı hak ettiği noktaya taşıyacağız” dedi. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image