Arama

Başkan Mücahit Yanılmaz'dan Fetih Mesajı

8 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, şanlı Türk-İslam tarihinin önemli dönüm noktası sayılan İstanbul'un Fethi’nin 562. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Mücahit Yanılmaz'dan Fetih Mesajı
ad image
ad image

Başkan Yanılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

"Şanlı tarihimize yön veren İstanbul'un Fethi’nin 562. yıldönümünü büyük bir onur ve gururla kutluyoruz. Peygamber Efendimiz (SAV)’in “İstanbul bir gün feth olunacaktır. Onu fetheden asker, ne güzel askerdir. Onu fetheden kumandan, ne güzel kumandandır." hadisi şeriflerine mazhar olmuş bir ecdadın varisleriyiz. Dünya tarihine yön veren bu fetihle, sadece topraklar değil, gönüller de feth olunmuştur. Fethin asıl başarısı işte bu noktada saklıdır.

 

Kültürlerin, medeniyetlerin buluşma noktası olan İstanbul, fethin ardından yüzyıllardır hoşgörünün ve medeniyetin başkenti olma özelliği taşımaktadır. Medeniyetlerin buluşma noktası olan İstanbul, bugün ve yarın da kültür başkenti kimliğini korumaya devam edecektir.

 

Bu onuru bizlere yaşatan aziz komutan Fatih Sultan Mehmet başta olmak üzere ecdadımızı rahmet ve şükranla anıyoruz. " 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image