Arama

Nigel Farage, Donald Trump'u Wembley'de büyük bir miting düzenlemeye çağırıyor

7 yıl önce

NIGEL FARAGE Donald Trump "ın Wembley'i oynaması" fikrini yılların ilerleyen saatlerinde İngiltere'ye yaptığı devlet ziyaretinde hevesle onayladı.

Nigel Farage, Donald Trump'u Wembley'de büyük bir miting düzenlemeye çağırıyor
ad image
ad image

 

Eski lider Ukip lider , ABD liderinin yakın bir kaynağının Londra stadyumu gibi önemli bir mekanla İngiltere'de büyük bir miting düzenleyeceğini öne sürdükten sonra "mükemmel bir fikir" olarak nitelendirdi.

House of Commons Konuşmacısı John Bercow, Başkan Trump'un TBMM milletvekillerine seslenmesini engellemeye çalışacağını söyledi.

Bay Farage Fox News'a "Kesinlikle bu fikri teşvik ettim. Bunun bir örneği var, çünkü Hindistan Başbakanı Bay Modi geldi ve bunu birkaç yıl önce yaptı.

Nigel Farage ve Donald TrumpGETTY • FOX HABERLERİ

Nigel Farage Wembley'de Donald Trump için bir arena resepsiyonu fikrini karşıladı

 

"Bana öyle geliyor ki, İngiliz siyasi sınıfı Başkan Trump'ı dinlemek istemek için çok sıkışırsa, sana bir şey söyleyeyim, Britanya'da milyonlarca sıradan insan olacak.

"Bence Wembley Stadyumu ya da Birmingham'da büyük bir stadyum harika bir fikir."

Kaynak, milyarder işadamının öncelikle Meclis'e seslenmek istemediğini ve bunun yerine "halka seslenmek" istediğini ısrarla belirtti.

GETTY

Hint Başbakanı Narendra Modi, John Bercow tarafından 2015 ziyareti sırasında Meclis'e memnuniyetle karşılandı

Dediler ki: "Müzakere edilen fikir Birmingham, Cardiff veya hatta Wembley'deki büyük bir stadyumu kiralamak ve herkesi Birleşik Krallık ile ABD arasındaki özel ilişkiyi kutlamak için bir araya getirmektir.

"Trump, orduyu büyük bir destekçisidir, bu nedenle plan, insanlara Poppy Appeal'e giden tüm kazançlarla katılmak üzere 10 £ talep etmesi olacaktır. 

"Üçlü kazanmak olurdu. Trump mitingleri sever; İngiliz halkı için bir galibiyet ve Kraliçe'nin İngiliz patronu olduğu Kraliyet İngiliz Legion'u için bir galibiyet olur "dedi.

Bercow'un Donald Trump'a karşı tutumu ve Brexit'e sesli muhalefetinden bu yana , Tory'nin milletvekili James Duddridge tarafından güven duyulmaması önerildi.

Kampanyacıların, Commons Konuşmacısını devirmek için harekete bir düzineden fazla kabine bakanının geri vereceği bildirildi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image