Arama

Özel İdare Parke Tesisi İhaleyle Kiraya Verilecek

8 yıl önce

Elazığ İl Özel İdaresine ait Sarıçubuk Köyü’nde bulunan parke üretim tesisinin işletmesi yapılacak ihale ile 3 yıllığına kiraya verilecek.

Özel İdare Parke Tesisi İhaleyle Kiraya Verilecek
ad image
ad image

Elazığ İl Genel Meclisi Başkanı M. Baki ÖlçücüSarıçubuk’ta bulunan ve beton parke taşı bordür üretimi ile beton santralinin işletmesinin üç yıllığına kiraya verileceğini açıkladı. Ölçücü tesisin yatırımcılar açısından cazip kazanç imkânısunduğunu duyurdu.

 

Elazığ İl Genel Meclisi Başkanı M. Baki Ölçücü yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi, “İl Özel İdaremiz tarafından yerleşim alanlarının üstyapı ihtiyacını karşılamaya dönük olarak yatırımı gerçekleştirilen, makine ve ekipmanı kurulan, elektrik, su ve diğer altyapısı tamamlanan, İl Özel İdaremize ait Sarıçubuk Köyündeki şantiyemiz içerisinde kurulan parke üretim tesisimiz 3 yıllığına kiraya verilecektir. Tesisimizde çift hazneli otomatik parke üretim band ve makine, 30 m3 beton santrali ve diğer ekipmanlar yer almakta ve saatte 120 m2 parke üretim kapasitesi bulunmaktadır.Ayrıca, ihale şartname ve eklerinde de belirtildiği gibi İl Özel İdare yatırımlarımızda kullanılmak üzere ihale sonucuna göre belirlenecek miktarda kilitli parke alım garantisi verilecek olup, tesisimiz sahip olduğu altyapı, depolama ve ulaşım kolaylıkları, şehir merkezine yakınlığı ve tam otomatik üretim teknolojisi ile yatırımcılar için oldukça cazip kazanç imkânısunacak ve yatırımcısına kısa zamanda memnuniyet sağlayacak bir yapıdadır.

 

11Ağustos 2015 tarihinde, AÇIK İHALE VE PAZARLIK usulü ile yapılacak olan ihale ilgili ayrıntılı bilgiler idaremizin web sayfasında (www.elazigozelidaresi.gov.tr) adresinde yer almaktadır”.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image