Arama

Prof.Dr. Serpil Bulut, Ben Bu Topraklar İçin Yola Çıktım, Hiçkimse Beni Susturamaz

8 yıl önce

Ak Parti 3.sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Serpil Bulut, Baskil’de düzenlenen coşkulu mitinge katıldı. Serpil Bulut, Baskilli kadınların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bulut, miting öncesi esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Prof.Dr. Serpil Bulut, Ben Bu Topraklar İçin Yola Çıktım, Hiçkimse Beni Susturamaz
ad image
ad image

Mitingte konuşan Serpil Bulut, muhalefet partilerini eleştirdi. Bulut, “Günlerdir bir kısım muhalefet partileri bize söylemedik laf bırakmıyor. Artık,  edep, haya mantık, gönül hepsi bir tarafa gitmiştir. Artık bizim susma devri kapanmıştır. Bir kısım medya söylediklerimizi yayınlamıyor ama ben sesimin sonuna kadar konuşmaya devam edeceğim. Baskil benim ata toprağım. Bu topraklar için yola çıktım. Hiç kimse bana engel olamayacak” dedi.

 

Serpil Bulut’un konuşması sık sık “Baskil Seninle gurur duyuyor, dik dur eğilme Elazığ seninle” sloganlarıyla kesildi.

 

1997-2000 yıllarındaki hükümetleri de eleştiren Serpil Bulut, “Kadınların onurunun ve şerefinin ayaklar altına alındığı o dönemlerde de üç hilalli bayraklar vardı.  Ama onlar hiçbir zaman arkamızda durmadı. Bugün de durmuyor ve durmayacak. Benim kültürümü, geleneğimi, ananemi asla temsil edemeyecektir.  Çünkü kendisi de bunu ifade ediyor” diye konuştu.

 

1997-2000 yıllarında kadınların yaşadığı sıkıntılara da değinen Serpil Bulut, “O yıllarda başörtülü bacılarım üniversite kapılarında tacize mazur kaldı. Başlarındaki örtüleri zorla çekip aldılar. Sayın Bahçeli, Sayın Temizer, neredeydi o zaman? Neredeydi o zaman senin delikanlılığın. Şimdi çıkmışsın delikanlı delikanlı geziyorsun ortada. Zor zamanda duracaktın benim arkamda. Şimdi tabi ki herkes bizim arkamızda durur çünkü gücün nereden geldiğini biliyorlar. Birçok kişi başörtüsü nedeniyle, namaz kıldıkları için işlerinden oldu. Bunların altına imza atan Bahçeli şimdi çık ve konuş. Benim namusumu sen temsil edemezsin” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image