Arama

Serpil Bulut, Hiç Kimse Bizi Hiçbir Uğurda Yolumuzdan Çeviremez

8 yıl önce

Ak Parti 3.sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Serpil Bulut, Maden ilçesinde düzenlenen mitinge katıldı.

Serpil Bulut, Hiç Kimse Bizi Hiçbir Uğurda Yolumuzdan Çeviremez
ad image
ad image

Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Serpil Bulut, konuşmasına Maden ilçesini konu alan bir şiir ile başladı.

 

Konuşmasında 2015 seçiminin önemine vurgu yapan Serpil Bulut, tek başına iktidar olan akillerin devletine ve milletine gerçek anlamda hizmeti götürdüklerini belirtti.

 

Serpil Bulut, “Koalisyonlar her dönemde başarısızlığa uğramıştır.  Koalisyona iştirak edenler dönem dönem iyi niyetli, davasına sadık olan büyüklerimiz olsa bile bu işin altından kalkamamıştır. Bunun çok canlı örneklerini geçtiğimiz dönemlerde yaşadık. Bugün yaşadığımız senaryo daha önce benim izlediğim bir filmdir. Sizler de izlemişsinizdir” dedi.

 

Serpil Bulut, sözlerine şöyle devam etti: “2012 ile 2015 yılları arasında memlekete gerçek anlamda çağ atlattığımız, dünya ülkeleri arasında lider ülkeler konuma geldiğimiz bu dönemde işi başaran Ak Parti’dir. Bizler de bu davanın askerleriyiz. Önümüzdeki süreçte üstümüze düşeni yapacağız. Bugüne kadar sivil toplum kuruluşlarında ve diğer çalışmalarımızda kullandığımız üslubumuz, düsturumuz ve edemiz neyse siyasi anlamda bunu devam ettireceğiz.  Hiç kimse bizi hiçbir uğurda doğru yoldan çeviremez.”

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image