Arama

Serpil Bulut, Muhalefet, Davutoğlu’nun Kitabını Tersten Okumuş

8 yıl önce

Ak Parti 3.sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Serpil Bulut Sanayi Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı.

Serpil Bulut, Muhalefet, Davutoğlu’nun Kitabını Tersten Okumuş
ad image
ad image

Açılış miting havasında geçti. Açılışa çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi.. Açılışta bir konuşma yapan Serpil Bulut, muhalefete yüklendi.

 

Serpil Bulut, Ak Parti’nin muhalefet partilerine seçim döneminin nasıl koordine edileceğini gösterdiğini iddia eden Serpil Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü “Yedi Haziran'da dört adayımızı meclise göndererek beni mahcup edeceğinizi biliyorum. Doğruluğu dürüstlüğü, sevgiyi ve muhabbeti bu mahalleden öğrendim. Bugün burada bir bayram yapıyoruz.  Elazığ'da dün de bir bayram yaptık ve Kültür Parkı Elazığ'a kazandırdık. Bu millet 1994-1998 yılları arasında hizmetin ne olduğunu Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde net bir şekilde gördü. Bizler hizmetin ne olduğunu zaman anlamıştık” diye konuştu.

 

Serpil Bulut, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ı da çalışmaları için tadir etti. Serpil Bulut,  “ Elazığ Belediye Başkanımız mücahit yanılmaz Kültür Parkı Elazığ’ kazandırarak büyük bir hizmete imza attı. Kendisine teşekkür ediyoruz. O bu davanın en önemli temsilcilerinden birisidir. 7 Haziran seçimleri Elazığ için de Türkiye için de çok önemli, seçimlere en iyi şekilde hazırlanıyoruz ve Elazığ’ı karış karış geziyoruz” dedi. 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da eleştiren Serpil Bulut, “Kılıçdaroğlu ve 10 zümresi eskiden seçime giderken laiklik elden gidiyor, demokrasi elden gidiyor, şeriat geliyor propagandası yapıyorlardı ama bu seçimde en azından proje yapmayı vaat ederek seçime hazırlanıyorlar. Bunu nasıl öğrendiler? Sayın Davutoğlu’nun kitabını okuyarak öğrendiler ama tersten okuyarak öğrendiler. İnşallah önümüzdeki seçimde yavru muhalefete de kitap nasıl okunur öğreteceğiz” dedi.

 

Serpil Bulut, “Değerli Sanayi Mahallesi halkı sizler bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadınız. Vereceğiniz destekle Ak Parti Elazığ’da dört milletvekilini TBMM’ye gönderecektir” ifadelerini kullandı.

 

Serpil Bulut, son olarak katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image