Arama

CHP’li Feyzi Septioğlu, Arıcak’ı Fethetti

8 yıl önce

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut, İl Başkanı Ünsal Karatepe, il ve merkez ilçe teşkilatı üyeleri; Arıcak ilçesine adeta çıkarma yaptılar.

CHP’li Feyzi Septioğlu, Arıcak’ı Fethetti
ad image
ad image

Elazığ’ın Arıcak ilçesinin bütün belde ve köylerini tek tek gezerek Arıcak halkıyla bir araya gelen CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu, Yaşar Karabulut, İl Başkanı Ünsal Karatepe; Arıcaklıların sorunlarını bire bir dinleyip, çözümün CHP iktidarı olduğunu vurguladılar.

 

“SEPTİOĞLU, ARICAK’A ADETA ÇIKARMA YAPTI”

 

Sırasıyla Tarhana, Boğazlı, Çavuşdere, Kambertepe, Ormanpınarı, Kayahisar, Erimli, Güleç, Doğanyurt, Yazlık, Çanaklı, Kasan, Çevrecik, Derekoz, Akyıldız, Küplüce, Erbağı, Göründü, Bozçavuş, Ilıcak, Haydaren, Kuytuca, Merzilo, Yoğunbilek, Haberci, Sarıçiçek, Kutludüğün, Bükardı, Yaylabaşı, Üçocak, Kıyılıkanca’yı tek tek ziyaret ederek Arıcak halkı, köylüleri, çiftçileri ve esnaflarıyla bire bir görüşen CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu’na kardeşleri de eşlik etti.

 

“ARICAKLI ÇOCUKLAR, SEPTİOĞLU’NU HARİKA KARŞILADI”

 

CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu’nun Arıcak ziyaretinde çocukların muhteşem karşılama töreni sürpriz oldu. CHP adaylarını görerek etrafında pervane olan Arıcaklı çocuklar ise; CHP seçim arabasının çaldığı seçim şarkısıyla oynadılar. CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu’nu gören Arıcaklı çocuklar; Septioğlu ile birlikte yürüyerek “Gelin oy verin gitsinler. CHP” sloganları atarak CHP’ye destek verdiler. CHP bayraklarını boyunlarına dolayıp oyunlar oynayan Arıcaklı çocuklar; Arıcak ziyaretinin en keyifli anı oldu.

 

“SEPTİOĞLULAR, ARICAKLILARLA ETLE TIRNAK GİBİDİR”

 

Arıcak’a adeta çıkarma yapan CHP Elazığ Milletvekili Adayları Feyzi Septioğlu; yıllarca sağda siyaset yapan biri olarak CHP’yi tercih etmesinin Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu anlatarak; “Biliyorsunuz Septioğlu Ailesi ve Arıcak etle tırnak gibidir. Bu ezelden beri böyle. Özellikle gençlerinize sahip çıkın. Aramıza nifak sokulmasına fırsat vermeyin. Biz nasıl Arıcaksız olamazsak siz de Septioğlularsız olamazsınız. Siz benim arkamda durun ki ben de sizin haklarınızı savunabileyim. Şundan emin olun CHP iktidarında vekil olursam, Elazığ ve Arıcak’a rahmetli babamın yapamadığı hizmetleri yapacağım. Ben babamın oğluyum. Sizler de bizim ayrılmaz bir parçamızsınız. Desteklerinizi bekliyorum. Destek de oylarınızla olacak.” dedi.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image