Arama

Sonunda Elazığspor'da

8 yıl önce

Bordo-Beyazlı Temsilcimizin uzun süredir görüşme halinde olduğu 22 Yaşındaki Azeri forvet, orta sahanın sağında da görev yapabiliyor.

Sonunda Elazığspor'da
ad image
ad image

Transfer’de sessizliğini bozan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, 3 yıllık sözleşme imzaladığı gurbetçi genç oyuncu Tayfun AKSOY’un ardından, geçen sezon da transferi gündemde olan Azeri Forvet Nurlan NOVRUZOV’u 1+1 yıllık anlaşmayla renklerine bağladı… Geride bıraktığımız 2014-2015 Futbol Sezonu’nda Ara Transfer Dönemi’nde de Elazığspor’a gelmesi beklenen fakat yurtdışına çıkma yasağı nedeniyle transferi gerçekleştirilemeyen Azeri Futbolcu Nurlan NOVRUZOV’la görüşmeler olumlu sonuçlandı ve genç oyuncuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

 

1993 Yılında Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de dünyaya gelen Nurlan NOVRUZOV, Bakü FK Takımı’nda profesyonel olduktan sonra bir ara Sumgayit Takımı’nda kiralık statüde forma giydi. Geçtiğimiz sezon tekrar formasını giydiği Bakü FK’da iyi bir sezon geçiren NOVRUZOV, 2014-2015 Sezonu’nda forma giydiği 31 Maçta 2.746 dakika süreyle sahada kaldı ve 15 gol attı. Kulübü Bakü ile sözleşmesi sona eren, Forvette ve orta sahanın sağ kanadında görev yapabilen 22 yaşındaki Nurlan NOVRUZOV, Transfermarket.com verilerine göre 175 Bin Euro değerinde ve ülkesi Azerbaycan’da geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image