Arama

Başkan Yanılmaz Tayinleri Çıkan Yargı Mensuplarıyla İftarda Buluştu

8 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz farklı illere tayinleri çıkan adli yargı mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Yanılmaz Tayinleri Çıkan Yargı Mensuplarıyla İftarda Buluştu
ad image
ad image

İftar yemeğine Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elazığ Cumhuriyet Başsavsıcı Mustafa Bilgin Pişkin ile adli yargı mensupları ve Belediye Başkan Vekili M. Asım Nazırlı, Başkan Yardımcıları katıldı.

 

Törende konuşan Başkan Yanılmaz, adli yargı mensuplarının Elazığ'dan güzel anılarla ayrılmalarını dilediğini belirterek, "Elazığ'dan güzel anılarla ayrılmanızı diliyorum. Yeni görevlerinizde başarılar diliyorum" dedi.

           

Törende daha sonra konuşan Elazığ Cumhuriyet Başsavsıcı Mustafa Bilgin Pişkin ise, "Başkanım Şehr-i Emin sıfatıyla bize büyük bir nezaket gösterdi. Bu özel organizasyon için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Tayini çıkan hakim ve savcıların onuruna verilen iftar yemeğin ardından Başkan Mücahit Yanılmaz, hakim ve savcılara teşekkür plaketi takdim etti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image