Arama

Tunceli Üniversitesi Rektörü İpek'ten Anlamlı Ziyaret

8 yıl önce

Uzun yıllar sonra şampiyon olarak Spor Toto 3. Futbol Ligine yükselen Dersimspor yeni sezon hazırlıklarında sona yaklaşırken, ÇorumBelediyespor maçı öncesi Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. DrUbeyde İpek Dersimspor idmanı ziyaret ederek, baklava ikramında bulundu ve sezon öncesinde yanınızdayız mesajı verdi.

Tunceli Üniversitesi Rektörü İpek'ten Anlamlı Ziyaret
ad image
ad image

Prof. Dr. Ubeyde İpek Tunceli Atatürk Stadyumunda yapılan idmana Özel Kalem Müdürü Kayahan Topal, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Murat Altınkaynak, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Hasan Nihat Alan, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Şube Müdürü Bülent Yalçın ile üniversite personelleriyle birlikte katılım gösterdi.

 

Burada DersimsporBaşkanı Hıdır Nergizhan, Futbol Şube Sorumlusu Ercan Vazo, Mehmet Güzel, Genel Kaptan ve İdari menejer Çetin Aran ile yönetim kurulu üyeleriyle sohbet eden ve takımın son durumu hakkında bilgiler alan Prof. DrUbeyde İpek, daha sonra yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ile Dersimsporlu futbolculara baklava ikramında bulundu ve  ÇorumBelediyespor karşısında kendilerine başarılar diledi.

 

REKTÖR İPEK: “TESİSLERİMİZ DERSİMSPOR’UN HİZMETİNDE”

 

Dersimspor Teknik Direktörü Ali Eren’le de sohbet eden Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek “Olumsuz hava şartlarında ya da idman programı dahilinde Tunceli Üniversitesi Spor Salonu ve diğer tesislerin, her zaman için Dersimspor’un hizmetinde olduğunu” belirterek şöyle konuştu:

 

“Bizler her zaman için üniversitemizin imkanları dahilinde sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Bugünde yanınızda olduğumuzu göstermek adına sezonun ilk maçı öncesi idmanınızı ziyaret etmek istedik.Yine kampüsümüz içerisine ayrıca voleybol, basketbol, tenis kortu ve tam ölçekli bir çim saha yapımı içinde ihalemiz çıktı ve yakın zaman içerisinde inşallah bu tesislerde tamamlanacak. İstediğiniz zaman bu tesislerimizi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. İnanıyorum ki sizin yönetiminizde Dersimspor’umuz bu sezon başarılı sonuçlar almaya devam edecek ve hepimizi mutlu edecektir.”

 

TEKNİK DİREKTÖR ALİ EREN:“SAYIN REKTÖRÜMÜZE BİZE GÜÇ VERİYOR”

 

Dersimspor Teknik Direktörü Ali Eren’de yapmış olduğu değerlendirme de “ Çok zor bir yola çıktıklarını ve bu aşamada şehrin önde gelen isimlerinin yanların olduğunu göstermelerinin kendilerine güç verdiğini” ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Buraya geldik geleli, Sayın Valimiz ve sizin çok önemli maddi ve manevi destekleri olduğunu görüyoruz. Bundan dolayı da çok teşekkür ediyorum. Buraya gelip bizim yanımızda olduğunuzu söylemeniz, üniversitenin tesislerini kullanabileceğimizi belirtmeniz bize yetiyor. Biz burada bir avuç insan olarak başladık ve git gide bu desteğin arttığını görüyoruz, buda bizleri mutlu ediyor. Başta başkanımız ve Çetin hocamız ile başlayan bu halka git gide büyüyor, Allah onlardan da sizlerden de razı olsun. İnşallah üniversitemizin tesislerini zaman kullanacağız ve Dersimspor’u en iyi yerlere getirmenin gayretinde olacağız. İnşallah başka büyüklerimiz de bu destekten sonra çıkar ve maddi ya da manevi bizlere destek verirler.” Dedi. Teknik Direktör Ali Eren daha sonra Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. DrUbeyde İpek’e Dersimspor flaması hediye etti.

 

REKTÖR İPEK ELAZIĞSPOR BAŞKANINI ARADI

 

Tunceli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ubeyde İpek idman sonrası ise ligin ilk maçlarını Elazığ Atatürk Stadyumunda oynayacak olan Dersimspor’astadyum konusunda kolaylık sağlanması adınaElazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk ile telefonda görüşerek kendisinden destek istedi. Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk’de Rektör İpek’in ricasını kırmayarak, Dersimspor’un kendilerinin kardeş şehri ve kardeş takımı olduğunu belirterek Dersimspor’a yardımcı olacaklarının sözünü verdi.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image