Arama

EKGD Başkanı Metin Akgün, Konya Valisi Erol'u Ziyaret Etti

8 yıl önce

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Genel başkanı Maarif Müfettişi Metin Akgün dernek faaliyetleri kapsamında eski Elazığ şimdi Konya Valisi olan Muammer Erol'u makamında ziyaret etti.

EKGD Başkanı Metin Akgün, Konya Valisi Erol'u Ziyaret Etti
ad image
ad image

Bir şehrin geleceği açısından ekonomik gelişmenin sağlanması “Marka Ürün” sahibi olması hedefine dönük olarak, Elazığ’ın ekonomik ihtiyacından hareketle, marka ürün potansiyeli taşıyan, sektöründe yıllık gelirinin milyon dolarlarla ifade edilen Baskil Kaysılarının ulusal arenada tanınması, ekonomik getirisinin Elazığ’a dönmesinin sağlanması, ulusal/uluslar arası pazar payında marka değer olması yönünde yönetilen süreç dahilinde yapılan ziyaretlerde takdim edilmek üzere isme özel hazırlanan “Baskil Kaysısı” paketlerini, daha önce Elazığ’ın önemli iş adamlarından eski MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı olan ve bir çok STK üyeliği yanı sıra “Eğitimde kaliteyi Geliştirme Derneği” üyesi de olan Av.İbrahim GÖK ile birlikte Ankara Ticaret Odası’nı ziyaret etmiş, ATO başkanı Sn. Salih BEZCİ ve ATO Meclis Başkanı Sn. Nuri GÜRGÜR’e, daha sonra Türk Ocakları genel merkezini ziyaretleri ile Genel Başkan Sn. Prof. Dr. Mehmet ÖZ ve Türk Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Başkanı Sn. Prof. Dr. Orhan KAVUNCU beylere takdim sonrasında, daha önce Elazığ Valiliği görevini ifa eden ve vatandaşların gönlünde farklı bir yer kazanan halen Konya Valisi olarak hizmete devam ederken Elazığ’a dönük sıcak duygular taşıdığını ifade eden Sn. Muammer EROL beyefendiyi makamlarında ziyaret etti.



Metin AKGÜN, Ziyarette de “Baskil Kayısılarının” ekonomik değeri, marka ürün olması yönünde yürütülen çalışmalar ile alakalı bilgilendirmelerde bulundu.



Sn. Konya Valisi Sn. Muammer EROL; Baskil Kaysılarının ekonomik getirisinin Elazığ için sağlayabileceği katkının farkında olduklarını, İlin önemli iş adamlarından Ahmet KISAK’ın ticari isim hakkını aldığı “Baskil Kaysısı” paketlerinin marka ürün sürecinde önemli bir adım olarak değerlendirirken, bu faaliyetlere devamın başarıyı getireceğine dikkat çekti.
 


Ziyaretin devamında; Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği’nin aynı zamanda onur üyesi olan daha önce iki dönem MÜSİAD Başkanlığını yapan Av. İbrahim GÖK beyefendinin destekleri dâhilinde devam eden faaliyetleri, geleceğe dönük projeler odağında, akademik ağırlıklı yerel ve ulusal düzeyde yürütülen bilimsel projeleri, uluslar arası hakemli akademik dergilerin faaliyetleri, devam eden araştırma ve makale türü çalışmalar ile alakalı açıklamalar yapıldı.
 


Dernek faaliyetlerinde “nefse değil, nesle hizmet” parolasıyla, “Hepimiz Biriz, Biz Türkiye’yiz” sözünü şiar edinerek, birlik ve beraberliğin temin, tesis ve devamı yönündeki hedef doğrultusunda devam eden çalışmalar kapsamında; gençlerin kazanılması odaklı tiyatro/Türk Müziği Korosu çalışmaları yanı sıra “Harput Sancak Haber” internet gazetesi faaliyetleri anlatıldı.
 


Sn. Konya Valisi Sn. Muammer EROL dernek faaliyetler dahilinde devam eden çalışmaların, toplumda ihtiyaç duyulan birlik ve beraberlik hedefine dönük, kültürleme sürecinde, değer odaklı önemli faaliyetler olduğunu, çalışmaların devamın önemine işaret ederek başarı dilediler.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image