Arama

Yavuz Temizer, Dik Duracağız, Düz Yürüyeceğiz, Doğru Söyleyeceğiz

8 yıl önce

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Yavuz Temizer, seçim çalışmalarına Üniversite Mahallesi’nde esnaf gezisiyle devam etti.

Yavuz Temizer, Dik Duracağız, Düz Yürüyeceğiz, Doğru Söyleyeceğiz
ad image
ad image

Milliyetçi Hareket Partisi’nin bu milletin dar günler için sakladığı yastık altı altını olduğunu söyleyen Temizer, “Seçim çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Milletimizin bir alışkanlığı vardır bilirsiniz. Dar günler için, kara günler için kıyıda köşede bir şeyler saklar. Dara düştüğünde o yastık altındaki altını çıkarır. Çalışmalarımızda gördüğümüz tablo da bu. Hemşerilerimiz bir ihtiyat akçesi gibi, yastık altı altın gibi milliyetçi harekete sarılıyor artık. Elazığ ihmal edildi yıllarca. Dara düştü, zora düştü. Şimdi de bize sarıldı. Biz de Allah’ın izniyle bu ümidi boşa çıkarmayacağız. Memleketimize sahip çıkmak için her şeyi yapacağız.” şeklinde konuştu.

 

Elazığ’ın kaynaklarının kullanılmadığını da belirten Temizer, “Bu şehrin kullanılmayan kaynakları var. Topraklarımız kullanılmıyor, sularımız kullanılmıyor, madenlerimiz kullanılmıyor. Bu şehrin yer altı – yer üstü kaynakları var. Bu şehrin entelektüel sermayesi var. Bunların harekete geçirilmesi gerekiyor. Bu şehrin imkanları doğru kullanıldığında sadece Elazığ’ı değil bölgemizin tamamını kalkındırabilir.” dedi.

 

“Bakın bu şehrin üç tarafı sularla çevrili ama iç tarafı da bunlarla çevrili olduğu için su toprakla buluşamıyor.” diyen Yavuz Temizer şöyle devam etti: Bu şehir krom diye bulunmaz bir imkana sahip. Kromda Türkiye dünyanın en büyük 5 üreticisinde biri. Bu üretimin büyük kısmını Elazığ karşılıyor. Krom en stratejik maden. Çeliğin ana maddesi krom. Sadece krom sektöründe Elazığ’ın önünün açılması bile işsizlik sorununu çözmeye yetecektir. Bakır ve mermerde de ilimiz büyük imkanlara sahip. Gerekli yatırımlar yapılmadığı için bunlar hammadde olarak ihraç ediliyor. Düşünün ki MTA Bölge Müdürlüğü bile yok Elazığ’da. Krom enstitüsü yok. İstikrar istikrar diyerek istikarla yalan söylemekle mesele çözülmüyor. Bunlardan kurtulmak lazım. Dik duran, düz yürüyen ve doğru söyleyenlerle yürü Elazığ. Bizimle yürü Elazığ..

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image