Arama

Ak Aday Serpil Bulut, Muhalefet Hizmetin Ne Olduğunu Bilmiyor ?

8 yıl önce

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Serpil Bulut, muhalefetin Ak Parti'nin hizmetlerini görmek istemediğini savunarak, "Muhalefet hizmetin ne olduğunu bilmiyor. Yapılan hizmetleri göremiyor" dedi.

Ak Aday Serpil Bulut, Muhalefet Hizmetin Ne Olduğunu Bilmiyor ?
ad image
ad image

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Serpil Bulut, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Ağın ilçesinde muhalefeti eleştirdi. Muhalefeti Ak Parti'nin hizmetlerini görmek istememekle suçkayan Bulut, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve dünya mazlumları için çok önemli olduğunu vurguladı. Bulut sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu davayı sizler kurdunuz bizler takipçisiyiz. Bu davayı bu milletin davasını sadece ülkemizdeki değil dünyamızdaki mazlum coğrafrayların davasını sizler ayağa kaldırdıız. Tabelasını da kurucu genel başkanımız cumhurun reisi Recep Tayyip Erdoğan astı. Bizi bu günlere getirmek için üzerine ak kefenini giyip yola çıkan bu davanın hizmetkarlarına minnettarız ve borcumuzu ödemek için bu yolda yürümeye devam sözü verdik. Birileri çıkmış bize milliyetçiliği öğretiyor.

 

Birileri çıkmış bize maneviyat propagandası yapıyor. Birileri çıkmış bize hizmeti anlatıyor. Bizim onlara anlatacak çok şeyimiz var. Milliyetçilik dediğiniz şey nedir? Milliyetçilik milletine hizmettir. Milletine kul köle olmaktır. Milli ve manevi davanın bayrağını taşımaktır. Değerlerine sahip çıkmaktır. Bunun propagandasını yapanlar bu değerlere sahip çıkıyorlar mı, çıkmıyorlar. Muhalefet hizmetin ne olduğunu bilmiyor. Hizmeti gelip bizden öğrensinler. Çıkmış meydanlara diyorlar ki Ak Parti bu millete ne hizmet yaptı? İstanbul'a, Ankara'ya yurt dışına Elazığ'dan uçak seferleri yapılıyor. Bu seferler nereden yapılıyor, evlerin bahçesine mi iniyor uçaklar? Bunları göremiyorlarsa ben ne diyeyim. 7 Haziran seçimleri milletimiz için mazlum coğrafyalarda yaşayan insanlar için büyük önem arz ediyor. Bu seçimde eğer Türkiye Cumhuriyeti'nin istikrarı bozulursa o zalimler firavunlar ayağa kalkar. İnanın ki hiç biri yok olmadı. Hepsi inine çekilmiş bekliyor.

 

Bu yüzden mücadeleye devam edeceğiz. Sadece verdiğimiz oylarla değil, tabi ki oylarımız önemli ama etrafımızda aklı bulandırılmış, kafası karışmış, nefsani şeylere alet edilmeye çalışan kardeşlerimiz varsa onlara geçmişi hatırlatmalıyız. İlaç kuyruklarını, yağ kuyruklarını hatırlatacağız, insanların nasıl fişlendiğini anlatacağız. Üniversitelerdeki ikna odalarını hatırlatacağız"

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image