Arama

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Çoban, Birlik ve Beraberlik İçerisinde Çok Daha Güzel İşler Başaracağız

8 yıl önce

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban ve yönetim kurulu üyelerinin kuruluş yıldönümü ziyaretleri devam ediyor.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Çoban, Birlik ve Beraberlik İçerisinde Çok Daha Güzel İşler Başaracağız
ad image
ad image

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban ve İl Genel Sekreteri İbrahim Şerbet, Ak Parti’nin 14. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında eski milletvekillerinden Tahir Öztürk’ü ve kurucu üyelerden Halis Dağoğlu’nu ziyaret etti. İl Başkanı Çoban ve Genel Sekreter Şerbet daha sonra eski il başkanlarından Ejder Açıkkapı ile de bir araya geldi.

 

İlk olarak eski milletvekillerinden Tahir Öztürk’ü ziyaret eden Ak Parti heyeti Ak Parti’ye verdiği destekten dolayı Öztürk’e teşekkür etti.

 

İl Başkanı Nusret Çoban, parti teşkilatı olarak 14. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında partinin eski il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve kurucu üyeleriyle bir araya gelmeye devam ettiklerini anımsatarak, Ak Parti’de bir dönem milletvekilliği yapan Tahir Öztürk’ün partiye önemli katkılar sağladığının altını çizdi.

 

Ak Parti Eski Milletvekili Tahir Öztürk de il teşkilatının bu ziyaretinin anlamlı olduğunun altını çizerek, İl Başkanı Nusret Çoban’a duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

 

İl Başkanı Nusret Çoban ve Genel Sekreter İbrahim Şerbet, daha sonra partinin kurucu üyelerinden Halis Dağoğlu’nu ziyaret etti. Parti kurucularından Dağoğlu da ziyaretinden dolayı İl Başkanı Nusret Çoban’a teşekkür etti.

 

Ak Parti’nin eski il başkanlarından Ejder Açıkkapı ile de bir araya gelen Çoban ve Şerbet, partiye katkılarından dolayı Açıkkapı’ya teşekkür etti.

 

Ak Parti İl Başkanı Nusret Çoban, ziyaretlerin ardından yaptığı değerlendirmede “14. kuruluş yıldönümü dolayısıyla partimize emek veren tüm il başkanlarımızı, milletvekillerimizi, belediye başkanlarımızı ve kurucu üyelerimizi ziyaret ederek onlarla istişare yapıyoruz. Partimize katkı sağlayan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Bu süreçte partimizde daha önce görev almış tüm arkadaşlarımız ile bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Bu ziyaretlerimiz devam edecek. Amacımız partimizde istişare ve dayanışmayı en üst seviyeye çıkarmak. Bu doğrultuda bize gelen her türlü görüşe açık olduğumuzu buradan bir kez daha açıklamak istiyorum. Partimize gönül verenlere kapımız gönlümüz her zaman açık. Birlik ve beraberlikle çok daha başarılı işler yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image