Arama

Ak Parti Elazığ Kadın Kolları İl Başkanlığına Gülersem Çopur Atandı

8 yıl önce

Ak Parti Elazığ Kadın Kolları İl Başkanlığı’na atanan Gülersem Çopur, basın toplantısı düzenledi.

Ak Parti Elazığ Kadın Kolları İl Başkanlığına Gülersem Çopur Atandı
ad image
ad image

Çopur, birlik ve beraberlik içerisinde hareket edeceklerinin altını çizerek, görev yaptıkları süre içerisinde istişareye önem vereceklerini vurguladı.

 

 Çopur, parti binasında düzenlediği basın toplantısında şu ifadelere yer verdi: “Yapılan istişareler sonucunda genel merkezimiz tarafından Ak Parti Kadın Kolları il başkanlığına atanmış bulunuyorum. Bana verilen bu görevi Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olacağım. Görev yapacağımız süreç içerisinde partimize gönül vermiş tüm arkadaşlarımızla istişareyi ön planda tutarak çalışacağız. Malumunuz ülke olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden asker ve polislerimize Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyorum. Ülke olarak bu süreçte ihtiyacımız olan öncelikli durum birlik ve beraberliktir. Bu şekilde hareket edersek yapacağımız hizmetlerde çok daha başarılı oluruz. Elazığ Kadın Kolları olarak kadının toplumdaki konumunu daha da iyileştirmek amacıyla el birliğiyle hareket edeceğiz. Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Elazığ’da yaşayan bayanlarımızın daha aktif olması için çaba sarf edeceğiz. Bu görevi bana layık gören genel merkezimizdeki yöneticilerimize, il başkanımıza, milletvekillerimize ve il teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum. Yapacağımız hizmetlerin Elazığ’a ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun”

Elazığ Haber

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image