Arama

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Ömer Serdar’dan EBMC’ye Ziyaret

9 yıl önce

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Avukat Ömer Serdar, seçim ziyaretleri kapsamında Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Ömer Serdar’dan EBMC’ye Ziyaret
ad image
ad image

EBMC Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Koca ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan ve seçim süresini değerlendiren Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Avukat Ömer Serdar; “Türkiye bu protokolleri boşuna imzalamıyor. Ben seçilirsem adaletin sarsıldığı noktada yardımcı olurum. Hizmet içinse Elazığ gençlerini Ankara bürokrasisine taşımak gerekiyor çünkü temsil noktasında Ankara’da hem STK hem de siyasi lobinizin olması şart. Elazığ’ın kaderini olumlu anlamda değiştirmek için bizim Ankara’daki belli makamlara Elazığ çocuğunu taşımamız şart. Ben bu aday adaylığı sürecimde Ankara bürokrasisini Elazığ’a taşıyıp, yatırımcı kuruluşlarla devlet disiplininden uzaklaşmadan periyodik toplantılar yapacağım. Kurum ve kuruluşlar yönünden devle Elazığ’ın önünü nasıl açabilir, ben bunları planlıyorum.” dedi.

 

Aday adaylığı sürecindeki gezilerinde özellikle ilçelere aday gibi gittiğini anlatan Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Avukat Ömer Serdar; “Özellikle ilçelere aday adayı gibi değil aday gibi gittim. Aday olursam ilçelerden aldığım sorunları takip edeceğim şayet olamazsam da aday olan arkadaşlarıma bu sorunları tek tek ileteceğim.” Şeklinde konuştu.

 

Ziyarette ülke gündemine dair açıklamalarda da bulunan Serdar; “Öyle bir sürece giriyoruz ki, geldiğimiz nokta Türkiye’nin geleceğini tartışacağı bir dönem. Bu sistem değişikliğinin topluma entegre edilmesi lazım. Çözüm süreci olgusunun farkında olan bir anlayışın olması şart. Yetkin ağızların toplumda bu süreci tartışabileceği bir ortamın sağlanması gerekiyor. Siyasetten dolayı metal yorgunluk dediğimiz olgunun yerine heyecanın enjekte edilmesi gerekli” diyerek bu olgu için de yoğun çaba sarf edilmesi gerektiğini vurguladı.

 

Siyasette özellikle teşkilatın niteliğinin çok önemli olduğuna dikkat çeken Ak Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Avukat Ömer Serdar; “Nitelikli çoğunluğu sağlamamız lazım. Parti teşkilatı olarak eğer ekol olamamışsanız siyasetiniz uzun vadeli olmaz. Nitelikli teşkilatla nitelikli siyaset yapmak ve arkadan gelen yeni neslin önünü açmak lazım. İnşallah partimiz de bu değerlendirmeyi böyle yapar. Aday listeleri 7 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na verilecek aday olursak ne ala. Aday olduğumda bunları oturup daha geniş konuşacağız. Ben olaya optimist bakmak istiyorum.” dedi.

 

Elazığ’da mikro milliyetçilik üzerinden yıllarca prim yapıldığını söyleyen Aday Adayı Avukat Serdar; “Elazığ’da yıllarca mikro milliyetçilik üzerinden prim yapıldı. Aslında buradaki ölçünün insani değerlerle alakalı olması gerekiyordu. Bu rant bir kenara bırakılırsa işte o zaman özgüven ortaya çıkacak. Ben Elazığ için doğru olanı yapacağım ona şüphe yok ama benim bunları söylemem lazım. Bir taraftan da seçmen refleksini de kabul etmek gerekiyor. Siyaset bu olgu görmeden yürüyemez. Aslında millet irfanıyla doğru olanın yanında. Elazığ’ın en ücra köşesinden bile çok ciddi destekler alıyoruz. Bu noktada keşke temayül açıklansa. Aday adaylığına da 3 dönem kuralı getirilse keşke çünkü Elazığ’ın kadrolu aday adayları var. 1991 seçimlerinden bu yana hep aynı isimler her dönem her seçime aday adayı olmuşlar.” diyerek, Elazığ’ın seçim profilindeki tespitini dile getirdi.

 

Serdar sözlerini; “Aday adayları  ve siyasiler seçim sürecinde türeyen seçim gazetelerine rağbet etmemeliler ve bu süreçte gerçek gazetecilerle muhatap olmalılar. Şayet vekil olursam ben de Elazığ basınını ve gazetecileri yakından takip edeceğim.” diyerek noktaladı.

 

Elazığ halkının 12 yıldır gönderdiği fakat vekil özelliği göremediği fakat özlemini çektiği vekil profili olduğuna vurgu yapan EBMC Yönetim Kurulu Başkanı Nafiz Koca ise; “Elazığ milletvekillerinin başarısızlığı milletin gücünü hissettirememelerinden kaynaklanıyor. Arkasında milletin gücünün var olduğunu bilen bir vekil, Elazığ’ı şaha kaldırır. İnşallah Elazığ’ın makus talihinin yenilmesi, listelerin doğru belirlenmesiyle mümkün olacak. Elazığ maalesef Ankara’da temsil noktasında dibe vurmuş durumda. Aday olur da seçilirseniz Elazığ basını olarak takipçiniz olacağız. Mikro milliyetçilik tespitinize de katılıyorum ve böyle bir tespitle yola çıkmanız bizleri umutlandırıyor. Başarılar dilerim.” dedi. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image