Arama

Ak Parti İl Başkanı Nusret Çoban Arıcak’ta

8 yıl önce

Ak Parti İl Başkanı Nusret Çoban, yaşanan terör olaylarının ardından Arıcak ilçesine giderek temaslarda bulundu. Olaylar hakkında yetkililerden bilgi alan Çoban, ilçe halkıyla da sohbet ederek sorunları dinledi.

Ak Parti İl Başkanı Nusret Çoban Arıcak’ta
ad image
ad image

Ak Parti İl Başkanı Nusret Çoban, 18 Ağustos Salı günü Arıcak ilçesinde meydana gelen terör olaylarıyla ilgili bilgi almak üzere ilçede temaslarda bulundu. İl Genel Sekreteri İbrahim Şerbet’in de yer aldığı ziyarette yaşanan terör olaylarıyla ilgili yetkililerden bilgi alındı.

 

İl Başkanı Nusret Çoban, Arıcak ilçesinde yaşayan vatandaşlarla da bir araya gelerek olaylar hakkında görüş aldı. İlçe halkının yaşanan olayları tasvip etmediğini aktaran Çoban, “Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Hemen hemen her gün şehit haberleri, saldırı haberleri alıyoruz. Bu durum bizleri derinden üzüyor. Salı günü de Arıcak ilçemizde bir terör saldırısı yaşandı. Olayda herhangi bir can kaybının yaşanmaması sevindirici. Yaşanan olayın ardından ilçemize gelerek yetkililerden bilgi aldık, vatandaşlarımızla bir araya geldik. Halkımızın sağduyulu olması bu tür saldırıların amacına ulaşmasına engel olacaktır. Ben bu saldırıyı yapanları kınıyor, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi. 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image