Arama

Ak Parti İl Başkanı Nusret Çoban, Osmanlı Ocakları'nın Konuğu Oldu‏

9 yıl önce

Elazığ Osmanlı Ocakları, geleneksel olarak düzenlemiş oldukları Salı Bey Toplantısında Ak Parti Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban’ı ve eşi Suna Çoban’ı ağırladı.

Ak Parti İl Başkanı Nusret Çoban, Osmanlı Ocakları'nın Konuğu Oldu‏
ad image
ad image

Toplantıda konuşan Başkan Çoban, Osmanlı Ocakları’nın akil konuğu olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Başkan Ayhan nezdinde tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

Toplum psikolojisi ve toplum değerlerinin önemine dikkat çeken Çoban, bu değerlere dikkat edilmesi gerektiğini söyleyerek, ülkemizde ve ilimizde siyaset yapacak olan kişilerin bu faktörlere dikkat etmesi gerektiğini ve siyasetçinin her zaman toplumun değerli kıldığı şeyleri değerli görüp ona sahip çıktığı zaman başarılı olacağını kaydetti. Tarihimizle barışık olup, Osmanlının, 400 çadırlık bir Kayı boyundan 600 yıldan fazla süren Cihan Devleti nasıl kurdu ve yönetti, yönetirken ve savaşarak yeni topraklara hüküm ederken tek Dinamiğin silah olmadığını, Edebali, Akşemsettinleri de öğrenmemiz gerekmektedir.

 

Osmanlı Ocakları Elazığ İl Başkanı Ramazan Ayhan ise, Çoban’ı ağırlamaktan mutlu olduklarını belirterek, Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerin önemine dikkat çekip, bu sürecin sırat köprüsü kadar önemli olduğunu vurguladı. 

 

Ayhan, genel seçimlere kenetlenerek,  bu sürecin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğinin altını çizip,  geçmiş seçimlerden ve seçilmişlerden dersler çıkarılmasını, yapılan hataların tekrar edilmemesi gerektiğini, adaylar kim olursa olsun birlikteliğin bozulmamasının şart olduğunu söyledi.

 

Elazığ ile ilgili önemli projelerin masaya yatırılmasının önemli olduğunu ifade eden Başkan Ramazan Ayhan, bakanlıklara gönderilmiş projelerin takibinin hızlandırılmasının gerekli olduğunu ve bu anlamda Osmanlı Ocakları’nın birliktelik ve Elazığ adına her türlü hizmet için hazır olduğunu belirtti.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image