Arama

Ann Coulter'ın Berkeley konuşması bir gün önceden iptal edildi

7 yıl önce

ABD muhafazakâr yorumcu Ann Coulter, acımasız bir konuşmanın ardından Berkeley Üniversitesi'nden bir konuşmayı iptal etti.

Ann Coulter'ın Berkeley konuşması bir gün önceden iptal edildi
ad image
ad image

 

Trump yanlısı yazar Perşembe günü göç hakkında konuşacaktı.
19 Nisan'da okul yöneticileri, şiddetli protesto gösterileri riskinin güvenli bir mekan sağlayamayacakları anlamına geldiğini belirtti.
Aslında kampüsünü tekrar ziyaret etmeyi taahhüt eden Bayan Coulter, organizatörlerin desteğini çekmesinden sonra fikrini değiştirdi.
Berkeley kampüsü, son aylarda yıkıcı protesto gösterilerine tanık oldu - en azından sağ alt poster oğlan ve açık sözlü Trump destekçisi Milo Yiannopoulos'un planlı görüntüsüyle .
Üniversite yetkilileri, Ms Coulter'ın konuşmasını tamamen iptal etmek yerine önümüzdeki hafta ve daha erken saatlerde, çatışmalar riski daha düşük olduğunda tutmasını istedi.
Etkinliğin organizatörleri olan Young America's Foundation (YAF) ve Berkeley College Republicans, daha sonra üniversiteyi dava açacaklarını söyledi .
Dava, Berkeley yöneticilerinin "muhafazakâr bakışların ifadesini içeren" olaylara "yük bindirmeye veya yasaklamaya" çalıştığını iddia etti.
Ancak YAF, konuşmayı artık destekleyemeyeceğini söyleyerek Salı günü geç saatlere geri döndü.
Grup, "Genç Amerika Vakfı, çalışanlarının veya öğrencilerin güvenliğini tehlikeye atmayacak" dedi. "Berkeley, bu düşmanca atmosferi yarattığı için utanmalısın."

2015 yılında yayınlanan Adios adlı kitabı olan Bayan Coulter, Amerika !: Solun Ülkemizi Üçüncü Dünyaya Dönüştürme Planı Hellhole, özgür konuşmanın "haydut tarafından ezildiğini" tweet etti.
"Serbest konuşmaya inanması gereken herkes ona karşı savaştı ya da kaçtı" dedi.
Bayan Coulter, ABD'nin göçle "bunalmış" olduğunu söyledi. Perşembe günü buna karşı konuşacaktı.
Berkeley Şansölyesi öğrencilere , üniversitenin "Coulter olayını iptal etmediğini ve Bayan Coulter'ın kampüste kalmasını hiçbir zaman yasaklamadığını" söyleyerek yazdı .
Şansölye Nicholas Dirks, Perşembe günü konuşamamasının tek sebebinin, mevcut olan alanın güvende olmadığından kaynaklandığını söyledi; O kordon kapalı olamazdı, dedi ve tabandan tavana cam vardı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image