Arama

Antalyaspor Elazığspor Maç Öncesi

9 yıl önce

PTT 1. Lig 17. Hafta Karşılaşması. Antalyaspor-Elazığspor maç öncesi son bilgiler, istatistikler, haberler, muhtemel kadrolar.

Antalyaspor Elazığspor Maç Öncesi
ad image
ad image
PTT 1. Lig 17. Hafta Karşılaşması
ANTALYASPOR - ELAZIĞSPOR / MAÇ ÖNCESİ

 
20 günlük devre arası sona eren PTT 1. Lig’de heyecan bugün oynanan iki maçla başladı.


Ligin ilk devresinde beklenenin üstünde bir başarı göstererek devreyi 7. Sırada tamamlayan Bordo Beyazlılar Pazar günü zorlu Antalya deplasmanından 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor.


 
ANTALYA İLE 13. RANDEVU:
 
Pazar günü Antalyaspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, 48 yıllık 
tarihinde Akdeniz ekibiyle 13. Maçına çıkacak.

 
Geride kalan 12 maçta iki takım arasındaki rekabette 5-5’lik eşitlik bulunuyor.
 
İlk kez 2004-2005 Futbol Sezonunda o dönemki adıyla 2. Lig A Kategorisi’nde karşı karşıya gelen Antalyaspor ve Elazığspor’un bugüne dek oynadığı 10 lig maçında Temsilcimiz galibiyet sayılarında önde.
 
Elazığspor-Antalyaspor rekabetinde bugüne kadar liglerde oynanan 10 müsabakada Bordo-Beyazlılar 5 galibiyet, 1 beraberlik, 4 de mağlubiyet elde ederken, atılan gollerde ise rakip Antalyaspor’un 18-13 üstünlüğü var.
 
Öte yandan iki takım, geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası gruplarında ise 2 kez karşı karşıya gelirken ilki 1-1’lik eşitlikle sona eren maçların ikincisinde Antalyaspor, Elazığspor’a 2-1’lik üstünlük kurmuştu…
 
İki ekip arasında son olarak geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig’in 33. Haftasında Antalya’da oynanan maçı Temsilcimiz Elazığspor 1-0 geriye düşmesine rağmen Batuhan’ın golleriyle 2-1 kazanmış ve Antalyaspor’un PTT 1. Lig’e düşmesi kesinleşmişti.
 
Bugüne dek oynanan 12 maçta her iki ekip de 5’er galibiyet alırken, yarınki kritik maçı kazanarak dengeyi lehine bozmak istiyor.

SAKAT VE CEZALILAR:


Ev sahibi Antalyaspor’da sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken hafi sakatlığı bulunan Gökhan Karadeniz’in durumu maç günü belli olacak.


Konuk Elazığspor’da sakat oyuncu bulunmazken sarı kart cezalısı Ömer Yıldız bu maç forma giyemeyecek.

İSTATİSTİKLER:


Antalyaspor ikinci yarıya 29 puan ve 4. Sırada başlarken geride kalan 16 maçın 8’ini evinde oynadı ve bu maçlardan 6 galibiyet ve 2 yenilgi aldı. Evinde beraberliği bulunmayan Antalyaspor rakip filelere gönderdiği 13 gole karşılık kalesinde 8 gol gördü.


Antalyaspor’un en golcü oyuncusu 15 maçta 12 golü bulunan Senagalli oyuncusu Lamine Diarra.
Deplasmanlarda başarılı sonuçlar alamayan konuk Elazığspor ise bugüne kadar doış sahada oynadığı maçlardan 1 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi almış durumda. Bordo Beyazlılar deplasmanlarda rakip fileleri 7 kez havalandırırken kalesinde ise 13 gol gördü.


Elazığspor’un en golcü oyuncusu 16 maçın tamamında forma giyen ve 7 gole imza atan Mehmet Çakır
 
Stat: Akdeniz Üniversitesi
Tarih-saat: 25 Ocak Pazar 18:30
Hakemler: Tolga ÖZKALFA, Cevdet KÖMÜRCÜOĞLU, İbrahim BOZBEY ve Levent AKTAN
Canlı Yayın: TRT SPOR

Elazığspor’un Muhtemel Kadrosu:


Vanja Ivesa, Onur Güney, Eren Aydın, Fabio Bilica, Murat Kalkan, Murat Kayalı, Zeki Korkmaz, Mehmet Çakır, Noyan Öz, Cavid imamverdiyev, Murat Tosun

Haber ve Foto: El Aziz

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image