Arama

Yatırım ve Yardım Hizmetleri Hız Kesmeden Devam Ediyor

8 yıl önce

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ’a yapılan yatırımlar devam ediyor. Elazığ’daki çeşitli camilerde restorasyon hizmeteri başlatılırken, yeni camii yapımı için de projeler hazırlandı. Diğer taraftan muhtaç aileler için yardım hizmetleri de devam ediyor.

Yatırım ve Yardım Hizmetleri Hız Kesmeden Devam Ediyor
ad image
ad image

AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, yaptığı açıklamada, Elazığ’da Vakıflar Genel Müdürlüğü bünyesinde yapılan yatırımların devam ettiğini söyledi. Elazığ Palu Cimşitbey Camii ile Elazığ Palu Ulu Camii restorasyonlarının devam ettiğini belirten Alpay, “Ayrıca Harput Esadiye Camii onarımına yönelik hazırlanan projeler ilgili koruma kurulu tarafından uygun bulunarak onaylandığını ve Merkez Hasan Tahsin Paşa Camii’ndeki tadilat işlerinin de devam ettiğini söyledi.

 

İhtiyacı karşılamak üzere yeni camilerin yapımı için de çalışmalara başlandığını ifade eden Alpay, “Bu doğrultuda Harput Ahmet Bey Camii projeleri temini işi ilan edildi ve ihalesi 07.07.2015 tarihinde yapılacaktır.  Ayrıca Sivrice Dedeyolu Köyü Camii ve Çeşmesi’nin onarımına yönelik yaklaşık maliyet hazırlanıyor, yakında buranın da ihalesi yapılacak” şeklinde konuştu.  

 

Özellikle içinde bulunduğumuz rahmet ve bereket ayı Ramazan’da hayır hizmetlerinin önemine dikkat çeken AK Parti Elazığ Milletvekili Şuay Alpay, “Vakıflar genel Müdürlüğü tarafından karşılanan ve ilimizde, 37 yetim, 16’sı engelli olmak üzere 43 kişi muhtaç aylığından faydalanıyor. 1. sınıftan 12. sınıfa kadar verilmeye devam öğrencilerimizden burs alan kişi sayısı 150 kişi, 54 öğrencimiz üniversite bursu, 3 öğrencimiz de yabancı uyruklu üniversite bursu alıyor. Elazığ’da bu kapsamda kuru gıda yardımı yapılan aile sayısı 216’ dır ve bu rakam 750 kişiye tekabül ediyor” dedi.

 

Alpay, ayrıca bu yardımların imkânlar dâhilinde genişleyerek devam edeceğini söyledi.

 

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image