Arama

Başkan Yanılmaz’ın Bayram Ziyaretleri Devam Ediyor

6 yıl önce

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Kurban Bayramı münasebetiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor

Başkan Yanılmaz’ın Bayram Ziyaretleri Devam Ediyor
ad image
ad image

 

Başkan Yanılmaz bayramın ikinci günü Memur-Sen ve El-Aziz Gazetesi’ne bayramlaşma ziyareti gerçekleştirdi. İlk olarak Memur-Sen Elazığ İl Temsilciliği,  Diyanet-Sen ve Elazığ Kent Konseyi Başkanlığını ziyaret.
 Bayramlaşma töreninde bir açıklama yapan Memur-sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi "İslam coğrafyamızda akan kan, gözyaşı bir türlü dinmiyor. Bu bayramda da Arakan'daki müslümanlara zulüm devam ediyor. Oradaki kardeşlerimiz gerçekten bir soykırımla karşı karşıya. Rabbim Ümmet-i Muhammed'e birlik dirlik ihsan eylesin.  Hepimizin kurban ibadetini Rabbim kabul etsin. Nice bayramlara kavuşmanızı temenni ediyorum. Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a her bayram olduğu gibi bu bayramda da aramızda olduğu için kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Daha sonra söz alan Kent Konseyi Başkanı ve Diyanet-Sen şube Başkanı Murat Ergen, Sosyal ve Yardımlaşma anlamında Kurban Bayramı'nın çok önemine dikkat çekti. 
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “Rabbim bayramları Bayram gibi yaşamanın olduğu günleri nasip etsin. Kurban Bayramı biz inanan insanlar açısından Rabbimize teslimiyetin bir işaretidir. Allah neyi emrediyorsa neyi yapmamızı istiyorsa doğru olanın o olduğuna inancın en güzel göstergesidir Kurban Bayramı. Kurban Bayramı vesilesiyle bütün dünya Müslümanlarının kendilerini yeniden Allah'a teslimiyet noktasında sorgulamasının gerektiği bir dönemdeyiz. Eğer dünyadaki Müslümanların başına bir kısım olaylar geliyorsa ve ümmetten ses çıkmıyorsa bu Allah'a teslimiyette bir kısım problemlerin olduğunun işaretidir. Bu Kurban Bayramı'nın vesilesiyle Rabbim oradaki Müslüman kardeşlerimize de yardım etsin. Müslümanlar olarak inanan insanlar olarak o birliğimizi beraberliğimizi kardeşliğimizi her zamankinden daha çok korumamız kollamamız ve sahip çıkmamız gereken bir dönemdeyiz. Bu kardeşliğimizi artırmamız gerekiyor, korumamız gerekiyor. Bayramlar bunun en güzel örneğidir Rabbim tekraren gücümüzü arttırsın birliğimizi beraberliğimizi arttırsın ve bütün dünya Müslümanlarının huzur içinde geçireceği bayramları bizlere nasip etsin inşallah.” Dedi.
Memur-Sen'deki bayramlaşma töreninden sonra El-Aziz Gazetesi'ne de bir bayram ziyareti gerçekleştiren Başkan Yanılmaz, El-Aziz Gazetesi çalışanlarıyla bayramlaştı. Başkan Yanılmaz, çalışanların bayramını kutladı.

Etiketler :
Super Admin

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image
ad image
Yorumlar

ad image
ad image